Ορθάνοικτη η πόρτα της εξόδου, ανακοίνωσε και έκτη αποχώρηση η ΑΕΚ

Τέλος και ο Φλοριάν Τολμές από την ΑΕΚ σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης. Η ομάδα της Λάρνακας ενημερώνει πως δεν θα ανανεώσει την συνεργασία της με τον Γάλλο επιθετικό και έτσι μετά από 3.5 χρόνια αποχωρήσει από την ΑΕΚ. Υπενθυμίζουμε πως αποχώρησαν ήδη οι Ναράνχο, Μολ, Λαφράνς, Μοΐσοφ και Τόνιο.

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία της ομάδας μας με τον Florian Taulemesse.

Ο Florian ήρθε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2017 και σε αυτά τα τεσσερισήμιση χρόνια ήταν από τους πρωταγωνιστές της, σημείωσε μερικά πολύ σημαντικά γκολ και βοήθησε στις επιτυχημένες πορείες στο πρωτάθλημα, στην κατάκτηση του Κυπέλλου και του Σούπερ-Καπ και στην πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

O συνολικός απολογισμός του ήταν 124 συνολικά συμμετοχές (96 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 9 στο Κύπελλο και 19 στην Ευρώπη) και σημείωσε 54 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκτιμάμε και σεβόμαστε τον Florian, τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του.