Ώρα για νέο Ιωάννου ή Πιέρο!

Στον ΑΠΟΕΛ εδώ και κάποια χρόνια ψάχνουν για Κύπριο επιθετικό που θα ενσωματωθεί αμέσως στην ομάδα και μαζί με έναν ξένο, τη συγκεκριμένη στιγμή τον Γκάρνερ, θα αποτελέσουν ένα φοβερό δίδυμο. Κάποιοι θέλουν να δουν ξανά σε δράση Ιωάννου – Μουρς σε νέα έκδοση ή αν θέλετε έναν Κύπριο που θα τα κάνει όλα, όπως ο Πιέρος Σωτηρίου, που ενώ ήταν σέντερ φορ έκανε κι άλλες δουλειές όπως το μαρκάρισμα των αμυντικών. Αυτόν τον παίκτη τον βλέπουν στο πρόσωπο του Μάριου Ηλία, ο οποίος αυτήν τη στιγμή δίνει, με τους συμπαίκτες του τη μεγάλη μάχη για παραμονή του Εθνικού Άχνας στην Α’ Κατηγορία.

Στις καλές σχέσεις…

Αν και ο Μάριος Ηλία μένει αυτόματα ελεύθερος σε περίπτωση υποβιβασμού του Εθνικού Άχνας, στον ΑΠΟΕΛ δεν επιθυμούν να γίνει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, ποντάρουν στις καλές σχέσεις που διατηρούν με την ομάδα της Άχνας ώστε το καλοκαίρι, κι αφού σωθεί ο Εθνικός, να τα βρουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες και να μετακομίσει στον Αρχάγγελο ο 25χρονος διεθνής επιθετικός. Το πράγμα φαίνεται να «ψήνεται», ωστόσο αυτήν τη στιγμή δεν αναμένεται να γίνουν κινήσεις ουσίας καθώς ο Εθνικός έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στην προσπάθεια για σωτηρία, ενώ την ίδια ώρα ο ΑΠΟΕΛ τα δίνει όλα για το κύπελλο…

Στροφή στο κύπελλο

Παρόλο που ο Σάββας Πουρσαϊτίδης τονίζει πάντα ότι ποτέ δεν στρέφεται σε άλλους αγώνες πλην του αμέσως επόμενου, αυτήν τη φορά τα πράγματα φαντάζουν κάπως διαφορετικά καθώς το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την Ένωση δεν έχει κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αντίθετα, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΑΠΟΕΛ θα παραταχθεί το Σάββατο με ρεζέρβες. Εντούτοις αναμένεται να προφυλαχθούν παίκτες που θεωρούνται απαραίτητοι κι έχουν ανάγκη ξεκούραση, όπως είναι οι Ενσούε, Σαμπάλα, Ζαχίντ, Εντονγκαλά και Γκάρνερ. Στόχος και στο παιχνίδι με την Ένωση θα είναι η νίκη όπως σε κάθε παιχνίδι, κι αυτό αναμένεται να επιδιώξουν όσοι θα κληθούν να αποτελέσουν την ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ.