Ώρα απόφασης για το πλάνο τριετίας και επιστροφή φιλάθλων

Παρόλο που είχε αποφασιστεί τον περασμένο Ιανουάριο πως το πρωτάθλημα της περιόδου 2021-22 θα διεξαχθεί με 12 ομάδες, κάποια σωματεία θα πάνε στη σημερινή (13:00) άτυπη γενική συνέλευση της ΚΟΠ, που θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, με πρόταση ώστε να παραμείνουν οι 14 ομάδες. Από τα ψηλά δώματα της ΚΟΠ πάντως διαρρέει ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει μιας και το πρεστίζ της ομοσπονδίας θα τσαλακωθεί ακόμη περισσότερο.

Στη σημερινή ατζέντα πρώτο θέμα είναι ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων για την επόμενη τριετία (2022-2025) και οι πληροφορίες αναφέρουν πως μια πρόταση που κερδίζει έδαφος είναι να διεξάγεται με 14 ομάδες, χωρίς πλέι οφ. Από τη στιγμή όμως που κάποιες θα επαναφέρουν την εισήγηση για 14 ομάδες από τη σεζόν 2021-22, αναμφίβολα είναι κάτι που θα πάρει αρκετό χρόνο συζήτησης, παρόλο που είναι εκτός… ατζέντας.

Παράλληλα, ένα άλλο θέμα που υπάρχει στην ατζέντα είναι η παρουσία κόσμου τη νέα χρονιά. Εφόσον η επιδημιολογική εικόνα παραμείνει καλή, τότε δεν αποκλείεται να δούμε να ανοίγουν τα γήπεδα για το 50% της χωρητικότητάς τους.