«Οποιοσδήποτε θεωρήσει πως έχουμε εύκολο απόγευμα είναι γελασμένος»

Διαβάστε όσα ανέφερε στην κάμερα της Cablenet ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κωνσταντίνος Φάνου πριν από τον αγώνα με την Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» για τη 2η αγωνιστική του β’ γκρουπ των πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, οποιοσδήποτε θεωρήσει πως θα έχουμε εύκολο απόγευμα είναι γελασμένος, μια ομάδα που απέδειξε ότι μπορεί να μας κερδίσει, ενώ την άλλη φορά πήραμε μόνο βαθμό, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι θέλουμε όμως να δώσουμε συνέχεια. Είναι 13 τελικοί, όπως ξεκινήσαμε καλά έτσι θέλουμε και σήμερα αλλά πρέπει να δώσουμε το 100% κι ευελπιστώ ότι στο τέλος θα φύγουμε έχοντας κάνει ένα μικρό βήμα για την παραμονή.

Νομίζω ότι απέδειξε η Ένωση ότι δικαιούται να παραμείνει στην κατηγορία, ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, για όλους ήμασταν καταδικασμένοι αλλά δειξαμε πόσο μεγάλο είναι το όνομα της Ένωσης κι ότι μπορεί να βρει τη δυναμική για να μείνει στην κατηγορία. Είναι κομβικό το παιχνίδι σήμερα, έχει το «πρέπει». Παρόλο που απομένουν 13 παιχνίδια με το σημερινό, αν θέλεις να πετύχεις τον στόχο σου πρέπει να αρχίσεις να παίρνεις βαθμούς από ομάδες που είναι πιο κάτω από εμάς. Εκεί προσηλωνόμαστε κι ότι έχουμε αποκτήσει σαν θετικά σχόλια τα αφήνουμε στην άκρη για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τους Ουντόζι και Ντένινγκ που έμειναν εκτός (όπως κι ο τιμωρημένος Πανός): «Ο Ουντόζι ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις πριν δυο μέρες κι έμεινε εκτός, με τον Ντένινγκ υπήρξε ένα μικρό πειθαρχικό παράπτωμα, η ομάδα είναι πάνω από όλα, υπάρχει και βάθος δεν είναι δικαιολογία για τον οποιονδήποτε, υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές να αντικαταστήσουν τα παιδιά. Το θέμα είναι λήξαν αλλά σήμερα ο παίκτης δεν είναι στην αποστολή».