Ούτε να το σκέφτονται!
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:
Μπόλικες ιδιαιτερότητες περιλαμβάνει η επιστροφή της Ομόνοιας στο Champions League που συνέπεσε με τη χρονιά του κορωνοϊού.
Το γεγονός πως οι αγώνες των προκριματικών της διοργάνωσης (εκτός τα πλέι οφ) θα είναι μονοί είναι κάτι που δημιουργεί... περίεργα δεδομένα και πολλά θα κρίνει και ο παράγοντας τύχη αφού η έδρα θα καθορίζεται σε κάθε γύρο μέσα από κλήρωση.
Αυτό που στο τριφύλλι δεν θέλουν με τίποτα να σκέφτονται είναι το σενάριο να... βγουν από τη διοργάνωση δίχως να προλάβουν καν να παίξουν εντός έδρας παιχνίδι.
Η πρώτη τους έγνοια είναι βεβαίως να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν -και αν καταστεί δυνατό μέχρι και τους ομίλους- ανεξαρτήτως του πού θα παίξουν τα προκριματικά, όμως είναι αλήθεια πως ενδεχόμενος πρόωρος αποκλεισμός θα είναι ακόμη χειρότερος αν η ομάδα δεν προλάβει να φιλοξενήσει στην έδρα της αγώνα της διοργάνωσης.
