Θα του σπάσει το αήττητο;
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗ
Δημοσιευτηκε:

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 (ΓΣΠ) τον Άρη, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Οι «πράσινοι» θέλουν να κολλήσουν για πρώτη φορά δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα μετά την εκτός έδρας επιτυχία απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Δύσκολη αποστολή όμως καθώς ο Άρης αποτελεί τη μόνη ομάδα του πρωταθλήματος η οποία αγνοεί την ήττα εκτός έδρας.
Η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει αποδείξει πόσο σκληροτράχηλη ομάδα είναι και το ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τον οποιονδήποτε με στόχο τη νίκη. Η ομάδα του Λιάσου Λουκά φιγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε 5 παιχνίδια εκτός έδρας μετρά 4 νίκες και μια ισοπαλία. Σήμερα πάει στο ΓΣΠ, με στόχο να κρατήσει αυτό το αήττητο ρεκόρ.
Οι «τριφυλλοφόροι» θα πρέπει να βρουν τις λύσεις και να πάρουν το τρίποντο σπάζοντας αυτό το επίτευγμα της ομάδας της Λεμεσού, αν θέλουν να αναρριχηθούν στην βαθμολογία.
Παντελής Παντελή
