Ομόνοια: Οι επιστροφές φέρνουν αλλαγές στο Τσίρειο

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

Δημοσιευτηκε:

Ομόνοια: Οι επιστροφές φέρνουν αλλαγές στο Τσίρειο

Ο Χένινγκ Μπεργκ στο ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Απόλλωνα θα δει αρκετούς παίκτες να επιστρέφουν και να του δίνουν ευελιξία κινήσεων. Γιατί μπορεί οι νεαροί να ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, εντούτοις, η εμπειρία κάποιων άλλων σε τέτοια παιχνίδια, όπως είναι το κυριακάτικο με τον Απόλλωνα, μετρά περισσότερο.


Ο Νορβηγός τεχνικός θα έχει κατά πάσα πιθανότητα στην άμυνα την επάνοδο του Άνταμ Λανγκ. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να μεταφέρει στο δεξί άκρο της άμυνας τον Τόμας Χούμποτσαν γιατί εκεί παίζει… κατά συνθήκη ο Κίκο, μιας και είναι τραυματίας ο Σέχου, και φαίνεται πως ο Ψάλτης δεν είναι και στην καλύτερη του φάση. Αν ο Ούγγρος δεν προλάβει, τότε ο Χούμποτσαν θα μείνει με τον Νικόλα Παναγιώτου στο κέντρο της άμυνας.


Στον χώρο του κέντρου, οι Ανδρέας Ασημένος και Χαράλαμπος Χαραλάμπους είχαν θετικότατη παρουσία, αλλά με Γιόρντι Γκόμεθ και Μιξ Ντίσκερουντ να επανέρχονται από τιμωρία, οι δύο νεαροί θα μείνουν στον πάγκο, όμως, πλέον ο Μπεργκ ξέρει πως έχει δύο επιλογές στις οποίες μπορεί να στηριχθεί ανά πάσα στιγμή. Φυσικά, με τον 51χρονο τεχνικό όλα είναι ανοικτά.


Επίσης, η επάνοδος του Ερίκ Μποτεάκ δίνει επιλογές στα άκρα της επίθεσης, ενώ πιο έτοιμοι θα είναι οι Γιούστε, Ασάντε και Τσέποβιτς, ωστόσο, μάλλον θα μείνουν στον πάγκο αλλά αυξάνουν τις επιλογές.


Ιδιαίτερα κομβικό


Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά το κυριακάτικο είναι ιδιαίτερα κομβικό. Με νίκη η Ομόνοια θα μπει αποφασιστικά ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος αποκτώντας αυτοπεποίθηση και δυναμική, παρ' όλο που έχει παιχνίδι περισσότερο. Με ήττα, όμως, οι κυανόλευκοι θα ξεφύγουν στους οκτώ βαθμούς και νοουμένου πως πιθανόν να κερδίσει σήμερα η ΑΕΚ την ΠΑΕΕΚ, η διαφορά θα πάει σε διψήφιο αριθμό (-10). Στην Ομόνοια, πάντως, δεν σκέφτονται αρνητικά, αλλά μόνο θετικά και πιστεύουν πως μπορούν να επιστρέψουν από τη Λεμεσό με το διπλό.