«Άλλα 3,5 χρόνια για κύπελλο»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Άλλα 3,5 χρόνια για κύπελλο»

Πέραν από το πρωτάθλημα, στο οποίο ακόμη πιστεύει, ο Άνταμ Λανγκ έχει μεγάλη... κάψα να κατακτήσει και κύπελλο με την Ομόνοια.


Μιλώντας στους συμπατριώτες του ο Ούγγρος αμυντικός ανέφερε πως πρόκειται για ένα τρόπαιο που δεν έχει κερδίσει και σημείωσε πως, χάρη στο νέο του συμβόλαιο, έχει άλλα 3,5 χρόνια για να τα καταφέρει με την Ομόνοια.


Συγκεκριμένα μετά από αναφορά του δημοσιογράφου πως στις προσεχείς εβδομάδες δεν θα έχει χρόνο για ξεκούραση, ο Λανγκ είπε:


«Είναι καλό όταν το ένα ματς ακολουθεί το άλλο! Μιλήσαμε ήδη για το πρωτάθλημα, είναι και το κύπελλο όπου είμαστε στους 16, οι αγώνες θα είναι διπλοί, μόνο ο τελικός μονό παιχνίδι, επομένως αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε άλλα επτά παιχνίδια στον θεσμό. Παρ' όλα αυτά, θέλω όλα να πάνε καλά, επειδή έχω ήδη πάρει πρωτάθλημα και σούπερ καπ, αλλά όχι κύπελλο. Θα ήμουν χαρούμενος να έπαιρνα το πρώτο μου με την Ομόνοια και φαίνεται ότι έχω τουλάχιστον άλλα 3,5 χρόνια για να πετύχω στον στόχο μου».