Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια έφυγε ο «Δάσκαλος»
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Αφιερωμένο στον Ιόντσο Άρσοφ είναι το σημερινό «Σαν Σήμερα» της Ομόνοιας καθώς τέτοια μέρα πριν από δέκα χρόνια έφυγε από τη ζωή ο «Δάσκαλος» που κατέκτησε με το τριφύλλι έντεκα τίτλους σε οκτώ σεζόν.
Διαβάστε όσα αναφέρουν οι πράσινοι:
Συμπληρώνονται σήμερα 10 χρόνια από την ημέρα που ο Ιόντσο Άρσοφ έφυγε από τη ζωή. Ένας άνθρωπος που έχει περίοπτη θέση στην ιστορία του Συλλόγου, καθώς υπήρξε ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Ο «Δάσκαλος», όπως εύστοχα τον αποκαλούσαν, εργάστηκε συνολικά σε οκτώ περιόδους στους «πράσινους» και κατάκτησε έντεκα τίτλους εκ των οποίων τρία πρωταθλήματα (1987, 1989, 1993), τέσσερα κύπελλα (1980, 1988, 1994, 2000) και τέσσερα Σούπερ καπ (1979, 1987, 1988, 1991).
Πέρα από τα τρόπαια οδήγησε την ομάδα σε ευρωπαϊκές προκρίσεις επί των Ρεντ Μπόις και Σάμροκ Ρόβερς, ενώ προσέφερε μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τη νίκη με 4-0 επί του Άγιαξ στο Μακάρειο Στάδιο, το 1979.
Απεβίωσε στις 9 Νοεμβρίου 2011 σε ηλικία 82 ετών, όμως ζει για πάντα στις καρδιές μας!
