Φαβορί μεν... προσοχή δε

ΜΥΡΙΑ ΣΑΒΒΑ

Δημοσιευτηκε:

Φαβορί μεν... προσοχή δε

Τον τίτλο του φαβορί θέλει να επιβεβαιώσει απόψε (19:00) η Ομόνοια κόντρα στη νεοφώτιστη ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Ωστόσο, οι πράσινοι δεν θα πρέπει να καθησυχαστούν με αυτό και θα πρέπει να παλέψουν μέχρι το τελικό σφύριγμα για να πετύχουν το ζητούμενο.

Πρέπει να έχουν αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα, να αποφύγουν τα λάθη και να έχουν μια καλή αμυντική λειτουργία για να μην τους «τιμωρήσει» η ομάδα της Κερύνειας. Μόνο έτσι η Ομόνοια με το πέρας της βραδιάς θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει τη νίκη που θα την ανεβάσει στους 10 βαθμούς (έχουν αγώνα λιγότερο).

Αν το τριφύλλι πετύχει απόψε τον στόχο του, τότε θα είναι η πρώτη νίκη που θα πάρει τη φετινή σεζόν μακριά από την έδρα του. Να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα το συγκρότημα του Χένινγκ Μπεργκ μετρά δύο νίκες με Δόξα (2-1) και με Απόλλωνα (1-0), έχει καταγράψει δύο ήττες με ΑΕΚ (2-1) και Ολυμπιακό (1-0), ενώ έχει και μία ισοπαλία απέναντι στην Πάφος FC (1-1).