Το ξέκοψε για επιθετικό ο Μπεργκ

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Το ξέκοψε για επιθετικό ο Μπεργκ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Χένινγκ Μπεργκ ξεκαθάρισε στη διοίκηση της Ομόνοιας πως δεν χρειάζεται άλλον επιθετικό.


Ο Νορβηγός φαίνεται να είναι... καλυμμένος με τους Μάρκο Τσέποβιτς και Ανδρόνικο Κακουλλή, ενώ προς το παρόν διατηρεί στο ρόστερ και τον Μίχαλ Ντούρις, ο οποίος αν δεν βρει ομάδα, θα παραμείνει στο τριφύλλι. Επιπροσθέτως ο Μπεργκ μπορεί να χρησιμοποιήσει, όταν υπάρξει ανάγκη, και τον Ιγιάγι Ατιεμγουέν στην κορυφή της επίθεσης.


Έτσι, παρά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες για μεταγραφή επιθετικού ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Μίχαλ Ντούρις, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα συμβεί.


Αυτό εντούτοις δεν καθιστά βέβαιη την παραμονή του Σλοβάκου στο ρόστερ. Mάλιστα θα είναι... αναγκαστική η αποχώρησή του εάν πουληθεί ο Λοΐζου, αφού σε αυτό το σενάριο ο νεαρός θα αντικατασταθεί από ξένο/κοινοτικό ποδοσφαιριστή και δεν υπάρχει άλλη κενή θέση στον Κατάλογο Α' για μη γηγενή παίκτη.