Συναγερμός στην Ομόνοια, πρόβλημα με Κούσουλο

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Συναγερμός στην Ομόνοια, πρόβλημα με Κούσουλο

Επέστρεψε η αποστολή της Ομόνοιας τα ξημερώματα της Παρασκευής με έναν… πονοκέφαλο για τον Χένινγκ Μπεργκ. Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν, ο Ιωάννης Κούσουλος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο τελευταίο φιλικό επί πολωνικού εδάφους, και πλέον τίθεται αμφίβολος για το παιχνίδι της Τρίτης.

Ο Νορβηγός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του ούτε τους ποδοσφαιριστές που νόσησαν από κορωνοϊό και έμειναν στην Πολωνία μέχρι να αρνητικοποιηθούν. Η επιστροφή τους αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα. Υπενθυμίζουμε πως οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά στον Κούσουλο, η κατάσταση του θα αξιολογηθεί τα επόμενα 24ωρα, ενώ ο Μπεργκ άρχισε ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει Ανόρθωσης σε περίπτωση που δεν προλάβει ο Κύπριος μέσος.