«Είμαστε έτοιμοι για τις προκλήσεις»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Είμαστε έτοιμοι για τις προκλήσεις»

Για την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, την κλήρωση για τον πρώτο αντίπαλο στην Ευρώπη και την επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες σχολίασε ο Γιόρντι Γκόμεθ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας.


H νέα σεζόν ξεκινά. Πώς νιώθεις γι' αυτό; Είναι καλό και ωραίο που είμαστε πίσω, όλοι περιμέναμε να επιστρέψουμε. Είμαστε έτοιμοι για τις προκλήσεις αυτήν τη χρονιά.


Ακόμη μία προετοιμασία μπροστά μας. Υπάρχουν διαφορές σε σχέση με προηγούμενες σεζόν; Θεωρώ θα είναι με τον ίδιο τρόπο όπως προηγουμένως. Έχουμε ένα μήνα μέχρι τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν. Έχουμε καλό διάστημα για να είμαστε έτοιμοι με προπονήσεις και με αγώνες προετοιμασίας.


Ποιο είναι το συναίσθημα να συναντάς ξανά τους συμπαίκτες σου μετά από ένα μήνα; Είναι καλό. Είναι ωραίο που γίναμε πρωταθλητές πριν από ένα μήνα νομίζω. Φυσικά και είναι ωραίο να βλέπεις ξανά όλους τους συμπαίκτες σου και όπως είπα είμαστε έτοιμοι να έχουμε μια καλή σεζόν.


Ποια είναι η γνώμη σου για την κλήρωση για τον δεύτερο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ; Ξέραμε ότι όλες οι ομάδες θα ήταν δύσκολες στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρώ έχουμε πίστη και αισιοδοξία ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον καθένα που θα αντιμετωπίσουμε. Δεν έχει να κάνει με ποιον παίζουμε εναντίον, αλλά έχει να κάνει με το τι κάνουμε την ημέρα του αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι γι' αυτό.


Οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές φέτος γιατί ο κόσμος θα είναι πίσω στο γήπεδο. Ποιο είναι το μήνυμά σου στους οπαδούς μας; Είναι καλό. Είχαμε κάποιους οπαδούς στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, όμως η περσινή σεζόν ήταν χωρίς κόσμο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα επιστρέψουν στο γήπεδο και σίγουρα θα είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς.


https://www.youtube.com/watch?v=FjSVmoW078g&t=1s