Ομόνοια: «Ζητήσαμε 2000 φίλαθλους, δεν πήραμε απάντηση»

Ενοχλημένοι από τις ενέργειες του Υπουργείο Υγείας είναι οι διοικούντες της Ομόνοιας. Οι πράσινοι μέσω του αντιπρόεδρου της ομάδας, Δημήτρη Γρηγόρη και στη διάσκεψη Τύπου για το νέο χορηγό της ομάδας (Remedica) επισήμαναν ότι απέστειλαν δύο επιστολές στο Υπουργείο με σκοπό να διεξαχθούν οι ευρωπαϊκοί αγώνες της ομάδας με την παρουσία φιλάθλων ωστόσο δεν πήραν απάντηση.

Για τις ενέργειες που έγιναν για επιστροφή του κόσμου: «Είναι το πιο ιστορικό παιχνίδι, παίζει στην έδρα της η Ομόνοια σε ευρωπαϊκό όμιλο. Εδώ και μέρες, περισσότερο από μια εβδομάδα, έχουμε στείλει επιστολή στο Υπουργείο Υγείας ώστε να βρούμε τρόπους να παρευρεθούν στο γήπεδο. Ένα μικρό ποσοστό έστω.

Δεν πήραμε απάντηση, στείλαμε και δεύτερη επιστολή και περιμένουμε. Σαν Ομόνοια θέλουμε τους φιλάθλους στα γήπεδα. Αν το Υπουργείο Υγείας δει το θέμα του ποδοσφαίρου, σίγουρα υπάρχουν λύσεις. Είμαστε περίπου 20 άτομα στην αίθουσα και δεν καταλαβαίνω γιατί στο ΓΣΠ που είναι 22.000 χωρητικότητας δεν επιτρέπονται 700-800 άτομα, ενώ υπάρχουν και πέντε έξοδοι.

Η Κυβέρνηση πρέπει να το αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζει όλες τις άλλες επιχειρήσεις. Είτε είναι καφετέρια, είτε γάμος. Ακόμα ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε, είναι για τους φιλάθλους μας σε Λεμεσό και Πάφο. Δεν μπορούν να δουν τον αγώνα σε καφετέριες. Δεν ξέρουμε πως θα το χειριστούμε. Πρέπει να βρούμε λύσεις. Συζητήσαμε και προνοήσαμε τι θα γίνει με τα εισιτήρια που έχουν πωληθεί. Περιμέναμε μήπως αλλάξει κάτι στο δεύτερο παιχνίδι. Όποιοι θέλουν μπορούμε να τους στείλουμε πίσω τα λεφτά».

Για το τι ακριβώς ζήτησε η Ομόνοια: «Μιλήσαμε για να επιτραπεί η είσοδος σε 500 άτομα σε κάθε κερκίδα. Στείλαμε την πρώτη επιστολή πριν οκτώ μέρες και την δεύτερη πριν τρεις. Καμία απάντηση».