Ομόνοια: Τα λεφτά που πήρε μέχρι τώρα και η προοπτική των πολλών εκατομμυρίων

Γλυκόπικρη είναι η γεύση που έμεινε στην Ομόνοια μετά τον αποκλεισμό από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η ομάδα της πρωτεύουσας από τη μια έδειξε πολύ καλά σημάδια και είδε στα μάτια τους Κροάτες, ωστόσο από την άλλη η δυναμική τους ήταν τέτοια που σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Οι πράσινοι αποχαιρέτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον μεταφέρονται στο Γιουρόπα, όπου τους περιμένει η Φλόρα Ταλίν. Η συμμετοχή τους όμως στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έβαλε στα ταμεία της Ομόνοιας ένα πολύ καλό ποσό. Συγκεκριμένα, πήρε 380.000 ευρώ από την συμμετοχή της στον δεύτερο προκριματικό, και άλλες 280.000 από την συμμετοχή της στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Σύνολο 660.000 ευρώ. Ποσό καθόλου αμελητέο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα, το χρήμα δεν… σταματά εδώ καθώς υπάρχει η προοπτική των πολλών εκατομμυρίων, αν βέβαια η Ομόνοια εξασφαλίσει θέση σε ευρωπαϊκό όμιλο. Αν περάσει το εμπόδιο της Φλόρα Ταλίν, τότε κλειδώνει θέση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ και 3.000.000 ευρώ (!), ενώ θα δώσει τα… ρέστα της στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.