Ομόνοια: Σωματικά στο Δασάκι, πνευματικά ταξίδεψαν στην Τούμπα!

H αγχωτική νίκη επί του Εθνικού Άχνας με 2-1 στο Δασάκι της Άχνας ήταν ένα καλό… μάθημα για το μέλλον, για όλους στην Ομόνοια. Μάθημα για το πώς μπορεί ένα παιχνίδι να μετατραπεί από… ένα ήσυχο απόγευμα σε δύσκολο και αγχωτικό.

Οι πράσινοι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν επιπόλαιοι και νωθροί, αλλά για καλή τους τύχη δεν το πλήρωσαν, πανηγυρίζοντας την πρώτη τους νίκη σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Οι παίκτες φάνηκε σωματικά να είναι στο γήπεδο μόνο στο πρώτο μέρος, αλλά πνευματικά στο δεύτερο μέρος… ταξίδεψαν στην Τούμπα, όπου την Πέμπτη η Ομόνοια θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ναι μεν έμεινε με δέκα παίκτες, αλλά και πριν γίνει εκείνη η φάση ο Εθνικός έκλεισε την Ομόνοια και δεν την άφησε να κάνει το παιχνίδι της. Ασφαλώς και ο Χένινγκ Μπεργκ είδε τις αδυναμίες και με ηρεμία θα τις διορθώσει, ώστε τέτοια παιχνίδια, όπου είναι το φαβορί, να τα καθαρίζει με πολύ πιο εύκολο τρόπο. Το διπλό πάντως κρατά την Ομόνοια στα ψηλά, ξεκινώντας με το δεξί μία σειρά συνεχόμενων αγώνων σε Κύπρο και Ευρώπη.