Ομόνοια: Προλαβαίνει ο ένας, δύσκολα ο άλλος

Πίσω της αφήνει τα όσα ακολούθησαν μετά τον αγώνα με τη Δόξα, η Ομόνοια. Οι πράσινοι με την λιτή ανακοίνωση που εξέδωσαν, ξεκαθάρισαν πως δεν θέλουν να δώσουν συνέχεια και πλέον η προσοχή τους έχει στραφεί στον αγώνα της Κυριακής με την Πάφο.

Οι γαλάζιοι έχουν δείξει σημαντικά σημάδια ποιότητας, και το «τριφύλλι» θα χρειαστεί να κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να φτάσει στην δεύτερη σερί νίκη της σεζόν. Ο Μπεργκ θα έχει και πάλι δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές εκτός. Ο λόγος για τους Κούσουλος-Ντισκέρουτ οι οποίοι χρειάζονται επιπλέον χρόνο για να ξεπεράσουν πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.

Αντίθετα, τα δεδομένα είναι υπέρ του Φώτη Παπουλή. Ο Ελλαδίτης νιώθει πολύ καλύτερο και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή ώστε να βοηθήσει από τον πάγκο (αν του ζητηθεί). Πολύ δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Όσον αφορά στον Μποτεάκ, δύσκολα θα προλάβει να βρεθεί στις επιλογές του Μπεργκ. Ο Γάλλος ανεβάζει καθημερινά στροφές, όμως δεν αναμένεται να προλάβει και ως εκ τούτου κάνει αγώνα δρόμου για τον αγώνα της Πέμπτης με την Καραμπάχ.

Αναμονή για το «Ηλίας Πούλλος»

Την πολεοδομική άδεια αναμένουν στα γραφεία της Ομόνοιας ώστε να προχωρήσουν τις διαδικασίες για ανέγερση του νέου προπονητικού κέντρου. Έπειτα, θα αποταθούν στον Δήμο Γερίου για τις σχετικές άδειες, και τέλος στον ΚΟΑ για τις χορηγίες. Για την ώρα παραμένει άγνωστο το χρονικό περιθώριο που χρειάζεται ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.