Ομόνοια: Πόσο μεγάλωσες…

«Τρώγοντας έρχεται η όρεξη» και στην Ομόνοια είναι διατεθειμένοι να πωλήσουν ακριβά το τομάρι τους ανεξαρτήτως αντιπάλου...

«Θα μπορούσαμε…», μονολογούσαν οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-1). Η απογοήτευση και στεναχώρια κυριαρχούσαν στις τάξεις του «τριφυλλιού» μετά τον αγώνα, αλλά την ίδια στιγμή και στο βάθος των σκέψεων υπήρχε η περηφάνεια για τη συνεχή πρόοδο και την εμφάνιση της ομάδας στην πρεμιέρα της, σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο δυνατός μόνο στα χαρτιά και στον προϋπολογισμό. Εκτός το πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου ημίχρονου, οι πράσινοι δεν έδειξαν σε καμία περίπτωση ότι είναι κατώτερη ομάδα από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Με λίγη τύχη το «τριφύλλι» ίσως να μπορούσε να φύγει με το διπλό και να βάλει από νωρίς «φωτιά» στον όμιλο. Δεν είναι μόνο το πέναλτι (όντως υπήρχε παράβαση στον Μποτεάκ), αλλά και το τετ α τετ του Μαρίνου Τζιωνή, το οποίο θα μπορούσε να καθορίσει το αποτέλεσμα.

Ο Νεόφυτος Λάρκου με δηλώσεις του μετά τον αγώνα κράτησε την μπάλα… χαμηλά και τόνισε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ωστόσο υπογράμμισε ότι προτεραιότητα είναι ο αγώνας με την ΕΝΠ. Παρ’ όλα αυτά «τρώγοντας έρχεται η όρεξη» και στην Ομόνοια είναι διατεθειμένοι να πωλήσουν ακριβά το τομάρι τους ανεξαρτήτως αντιπάλου, αυτή είναι άλλωστε και η νοοτροπία που έχει χτίσει στο «Ηλίας Πούλλος» ο Χένινγκ Μπεργκ.

Αλήθεια, πόσο μεγάλωσε αυτή η ομάδα σε μία σεζόν;