Ομόνοια: Οι επιστροφές, οι αμφίβολοι και οι απόντες

Η Ομόνοια μετά την διαφαινόμενη πρόκριση της στο κύπελλο (επικράτησε 5-0 του ΠΟΞ στον πρώτο αγώνα) και το τρίποντο στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, έχει στρέψει την προσοχή της στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου με την Ανόρθωση. Με περισσότερη ηρεμία και αυτοπεποίθηση, οι πράσινοι θα ταξιδέψουν με προορισμό το «Αντώνης Παπαδόπουλος» ώστε να πάρουν άλλη μια καθοριστική νίκη που ενδεχομένως να τους φέρει πιο κοντά στις ψηλότερες θέσεις.

Ο Μπεργκ θα έχει περισσότερες επιλογές, γεγονός που του δίνει ευχέρεια ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του. Ο Νορβηγός υπολογίζει πλέον στους Παπουλή, Ατιέμγουεν και Κίκο οι οποίοι ήταν εκτός για λόγους ασθένειας, ενώ επέστρεψε ο Μπσιρού (αύριο ο Ουζόχο. Το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» θα αξιολογήσει την περίπτωση του δεύτερου, καθώς αγωνίστηκε με την εθνική του ομάδα στην εν λόγω διοργάνωση. Αν νιώθει και ο ίδιος καλά, τότε θα προλάβει το λεωφορείο.

Σέχου και Ζαχαρίου είναι σίγουρα εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ οι Χούμποτσαν και Λανγκ κρίνονται για την ώρα αμφίβολοι, ωστο δύσκολα θα προλαβουν το μεγάλο παιχνίδι.