Οι εννέα που «κλείδωσαν» θέση και τα δύο ερωτηματικά

Ο Νορβηγός τεχνικός δεν αρέσκεται στις πολλές αλλαγές...

Το φιλικό με τη Δόξα ήταν μία πρόβα τζενεράλε για την Ομόνοια, αλλά οι ένδεκα που άρχισαν δεν θα είναι απαραίτητα και η ενδεκάδα που θα παραταχθεί με την Αραράτ Αρμένια.

Βέβαια, οι εννέα από τις ένδεκα θέσεις μοιάζουν να είναι «κλειδωμένες». Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσιακς, Μποτεάκ, Γκόμες, Γκόμεθ, Παπουλής, Τιάγκο, θα πάρουν πιθανότατα φανέλα βασικού από τον Νορβηγό τεχνικό και οι μόνες θέσεις που απομένουν είναι τους δεξιού μπακ και του επιθετικού.

Για τη θέση του δεξιού μπακ, όλα θα εξαρτηθούν από τον Χάρη Μαυρία. Ο Νορβηγός τεχνικός είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Ελλαδίτη, καθότι η παρουσία του δίνει άλλη αίγλη στον τρόπο ανάπτυξης της Ομόνοιας. Αν ο Μαυρίας κριθεί ανέτοιμος, το κενό του θα καλυφθεί από τον Τόμας Χούμποτσαν.

Η άλλη θέση που παίζεται είναι ο κεντρικός επιθετικός. Παρόλο που με τη Δόξα προτιμήθηκε ο Μίχαλ Ντούρις, ο Ανδρόνικος Κακουλλής βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον Σλοβάκο επιθετικό, κάτι που απέδειξε όταν μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή.

Το μόνο δεδομένο που μπορεί να κρατήσει κάποιος είναι πως ο Χένινγκ Μπεργκ δεν αρέσκεται στις πολλές αλλαγές, ήταν κάτι που απέδειξε καθ’ όλη την περσινή περίοδο στον πάγκο της Ομόνοιας!