Ομόνοια: Μπορεί και για περισσότερα…

Δεκατρία γκολ πέτυχε η Ομόνοια σε αυτά τα δέκα παιχνίδια που έδωσε σε Κύπρο και Ευρώπη. Ο μέσος όρος είναι πάνω από το ένα αλλά είναι αντιληπτό πως μπορεί και για περισσότερα.

Στο πρώτο μέρος οι πράσινοι του Χένινγκ Μπεργκ δεν βρίσκουν εύκολα τον… δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Μόλις τρία μπήκαν σε αυτό το διάστημα. Το ένα ήταν κόντρα στην Ανόρθωση (Σενέ στο 14ο λεπτό), το άλλο με την ΑΕΚ, το οποίο ήρθε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Τζιωνή, ενώ το τρίτο ήταν… ευρωπαϊκό από τον Λούφτνερ (31ο λεπτό) απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Από την άλλη, μπορεί να πει κάποιος ότι υπάρχει αντίδραση στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα, σε αυτό το διάστημα η Ομόνοια σκόραρε επτά γκολ, ενώ τα άλλα τρία τα σημείωσε στην παράταση. Η τεχνική ηγεσία λοιπόν κρατά την αντίδραση στο δεύτερο μέρος αλλά δουλεύει στη συγκέντρωση της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθούν πλέον παιχνίδια με μικρομεσαίες ομάδες στα οποία δεν πρέπει να δώσει δικαιώματα και άρα, σκοράροντας νωρίς, θα φτάσει πιο εύκολα στη νίκη.

Προηγούμενο άρθροΟ Τιμούρ κοιτάει πίσω και… χαίρεται!
Επόμενο άρθροΧτίζουμε για το μέλλον, αλλά…
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Αφού δεν μπόρεσε να γίνει μεγάλο αστέρι στο ποδόσφαιρο, παίζοντας μπάλα στις αλάνες της Κοράκου (αν και λέει ότι ήταν πολύ καλός αλλά ατύχησε), αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ. Γεννημένος τον Απρίλιο του 1987, σπούδασε δημοσιογραφία στο Frederick University και τον Μάρτιο του 2008 εντάχθηκε στο ρόστερ της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ και όλο αυτό το διάστημα έπαιξε σε όποια θέση τον έβαλε ο προπονητής του. Λέει πάντως πως είναι καλός παντού.