Ομόνοια: Με τη συνταγή που την έφερε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ!

Ιδιαίτερα σκεπτικός ήταν ο Χένινγκ Μπεργκ στην τελευταία προπόνηση της Ομόνοιας πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο Νορβηγός τεχνικός ετοίμασε το πλάνο που θα… κτυπήσει τον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον Μπεργκ να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου πως έχει καταλείξει στην ενεδκάδα που θα παρατάξει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Γενικά, το πλάνο του δεν θα διαφοροποιηθεί και ιδιαιτέρα καθώς αναμένεται ότι θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή όπως και στους προηγούμενες αγώνες των προκριματικών. Δηλαδή, θα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να περιορίσουν τα ατού του αντιπάλου να κρατήσουν ψηλό τέμπο αγώνα, (καθότι είναι πιο έτοιμη ομάδα από τους ερυθρόλευκους) και να κλείσουν όλους τους χώρους που οδηγούν προς τη περιοχή του Φαμπιάνο.

Είναι δεδομένο πως δεν θα προβεί σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι χωρίς αμφιβολία ο Φαμπίανο. Δεξιά εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα αγωνιστεί ο Χούμποτσαν, ενώ οι επόμενοι τρεις στην άμυνα θα είναι σίγουρα οι Λανγκ, Λούφτνερ και Λέτσιακς.

Στο κέντρο την τριάδα θα συνθέσουν οι Γκόμες, Γκόμεθ και Παπουλής. Δεξία θα είναι ο Μποτεάκ και αριστερά ο Τιάγκο. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ο οποίος θα είναι εμφανώς πιο έτοιμος σε σχέση με τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.