Ομόνοια: Με αυξημένες επιλογές και ανεπηρέαστη από τα διοικητικά…

Οι εξελίξεις σχετικά με τα διοικητικά της Ομόνοιας, τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς. Οι διαβουλεύσεις μεταξύ του Σταύρου Παπασταύρου και του Τζον Χριστοδούλου είναι σε εξέλιξη και μάλιστα δεν θα αργήσουν να προκύψουν ουσιαστικές εξελίξεις. Ο πρόεδρος των πρασίνων μπορεί να προχωρήσει στην πώληση των μετοχών του στις 30 Νοεμβρίου, 3.5 δηλαδή χρόνια μετά από τον Ιούνιο του 2018.

Πέρα από τις συζητήσεις των δύο πλευρών, το αγωνιστικό πρέπει και οφείλει να μείνει ανεπηρέαστο. Η βαθμολογική θέση και η αγωνιστική μέχρι σήμερα παρουσία του «τριφυλλιού» έχει σημάνει συναγερμό στην ομάδα της πρωτεύουσας, που καλείται να βελτιωθεί και να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα.

Το ευτύχημα για τον Χένινγκ Μπεργκ είναι πως θα έχει αυξημένες επιλογές για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Επιστρέφουν οι Μπασιρού-Ντισκέρουτ, ενώ μοναδικοί απόντες θα είναι οι τραυματίες Κούσουλος-Μποτεάκ και ο τιμωρημένος Σέχου. Στο άκρο της άμυνας θα διατηρηθεί ο Ψάλτης, ενώ στο κέντρο θα επιστρέψει ο Ντισκέρουτ, με τον Παναγιώτου παρτενέρ.

Το ζητούμενο για την Ομόνοια δεν είναι άλλο από την επιστροφή στις νίκες. Ειδικά σε παιχνίδι ντέρμπι, ενδεχόμενο νίκη θα επαναφέρει την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση στο «Ηλίας Πούλλος». Ότι καλύτερο, πριν από ένα νέο… μαραθώνιο σε Κύπρο και Ευρώπη.