Ομόνοια: Φιλική 5άρα με το μυαλό στον τραυματία Ατιέμγουεν

Η αναγκαστική αλλαγή του Ατιέμγουεν επισκίασε το φιλικό της Ομόνοιας κόντρα στην Ολυμπιάδα Λυμπιών.

Η ομάδα της πρωτεύουσας επικράτησε 5-1, με τον Χένινγκ Μπεργκ να δίνει ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να πάρουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους, όπως επίσης και στον Κίκο που ήταν τραυματίας αλλά και εκτός πλάνων λόγω της περιπέτειας που προέκυψε με τιμωρία της FIFA (το θέμα έχει διευθετηθεί και ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνίζεται κανονικά). 

Τα πρώτα δυο γκολ σημειώθηκαν από τον Παπουλή, το τρίτο από τον Κακουλλή, ο Σπυριδάκης έκανε το 4-0 και ο Αντρέας Σάββα διαμόρφωσε το τελικό 5-1 (μετά το 5-0 μείωσε η Ολυμπιάδα Λυμπιών).

Αυτό που σίγουρα κρατά ο Νορβηγός τεχνικός είναι η παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών καθώς ο προπονητής της Ομόνοιας ψάχνει νέα… λαβράκια, όπως έπραξε άλλωστε με τους Τζιωνή-Λοΐζου-Κακουλλή οι οποίοι έχουν καθιερωθεί.

Όσον αφορά στον Ατιέμγουεν, η κατάσταση του θα αξιολογηθεί τις επόμενες ώρες ώστε να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος. Πρόκειται για μυϊκό τραυματισμό, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά πριν περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Υπενθυμίζουμε αποχώρησε στο 17′.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν: Κυριακίδης (46’ Παναγή), Ψάλτης, Κίκο, Παναγιώτου, Ευαγγέλου, Βενιζέλου, Χαραλάμπους, Ατιέμγουεν (17΄ Ζευκής), Παπουλής (46’ Σάββα), Ντούρις (46’ Σπυριδάκης), Κακουλλής.