Ομόνοια – Ερ. Αστέρας: Η ανάλυση από τους Νικόλα Γεωργίου και Δημήτρη Μάρη

Στον Super Sport (104.0) μίλησαν δύο παλαίμαχοι της Ομόνοιας, Δημήτρης Μάρης και Νικόλας Γεωργίου και έδωσαν τη δική τους αποτίμηση για το σημερινό ιστορικό αγώνα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρας στο ΓΣΠ (18:00).

«Αν είναι μία ομάδα που μπορεί να περάσει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι αυτή, έχει αρχή, τέλος, με έμπειρους και μετρήσιμους ποδοσφαιριστές», ανέφερε ο Νικόλας Γεωργίου δείχνοντας ενθουσιασμένος και γεμάτος αισιοδοξία για το σημερινό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΓΣΠ.

Και πρόσθεσε: «Και ο Λοΐζου να αρχίσει σήμερα θα είναι ο καλύτερος του γηπέδου, θεωρώ ότι θα ήμαστε εντάξει, έχω εμπιστοσύνη σ’ αυτή την ομάδα».

Για τον κόσμο:

Δημήτρης Μάρης: «Ο κόσμος είναι δωδέκατος παίκτης, το αγχόνομαι ή δεν αγχώνομαι είναι καθαρά στον ποδοσφαιριστή. Εγώ προσωπικά ήθελα να έχει κόσμο στο γήπεδο. Ένιωθα διαφορετικά όταν έβλεπα τον κόσμο στο γήπεδο».

Νικόλας Γεωργίου: «Η πίεση του κόσμου δημιουργεί μειονέκτημα στον αντίπαλο. Άλλο να παίζεις στο γήπεδο σου, είναι η αίσθηση το γήπεδο. Εκτός έδρας είσαι πάντα λίγο πιο συγκρατημένος. Το εντός ή εκτός αν είναι πλεονέκτημα εξαρτάται από την απόδοση της ομάδας».

Για τον αγώνα:

Νικόλας Γεωργίου: «Στα προηγούμενα είπα για παράταση, τώρα θεωρώ ότι θα κριθεί στο ενενηντάλεπτο. Όσο καλός και αν είναι ο Ερυθρός Αστέρας εκμηδενίζεται στην καλή απόδοση της Ομόνοιας και ότι παίζει εκτός έδρας και είναι μονός αγώνας».

Δημήτρης Μάρης: «Βλέπω παράταση. Στους μονούς αγώνες οι ομάδες είναι πιο συγκρατημένες, βλέπω τον αγώνα να πηγαίνει στην παράταση».

Το καταληκτικό τους σχόλιο:

Νικόλας Γεωργίου: «Είναι έτοιμη η Ομόνοια. Είναι η ευκαιρία μας».

Δημήτρης Μάρης: «Φθάσαμε πολλές φορές στη βρύση, σήμερα πρέπει να πιούμε νερό».