Ας… κοπάσουν οι χοροί!

Χάρηκαν, γιόρτασαν αλλά δεν υπάρχει πολυτέλεια για εφησυχασμό στην Ομόνοια. Άλλωστε το πρόγραμμα είναι τόσο βαρύ που απαιτεί περισσότερη σκληρή δουλειά. Οι χοροί και τα πανηγύρια λοιπόν μπαίνουν στην άκρη και ο Χένινγκ Μπεργκ άρχισε ήδη την επιχείρηση προσγείωσης.

Προτού μπει ξανά σε… ευρωπαϊκούς ρυθμούς και σε ρυθμούς διπλών αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για το Champions League, η Ομόνοια καλείται να βγάλει με επιτυχία την εντός έδρας υποχρέωση απέναντι στην ΑΕΚ στο ΓΣΠ (Κυριακή στις 18:30) για να μην χαθεί κι άλλο έδαφος. Μετρά ήδη ισοπαλίες σε τρία παιχνίδια. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι πράσινοι θα έχουν έστω και τον κόσμο που δικαιούνται (6.500) αφού έχει ανακοινωθεί sold out.

Η τεχνική ηγεσία είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε αλλαγές για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί κάποιοι παίκτες έχουν παίξει 120 λεπτά με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ ακολουθεί την Τετάρτη και η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Οι Κίκο, Λοΐζου, Τζιωνής, Ντούρις, Κούσουλος, Μαυρίας, Ασάντε είναι μερικοί από τους παίκτες που η λογική λέει πως θα πάρουν φανέλα βασικού. Άλλωστε ο Χένινγκ Μπεργκ έδειξε να εμπιστεύεται το ρόστερ του και θεωρεί πως μπορούν να ανταποκριθούν επάξια.