«Ακόμη ένα χτύπημα στον Κύπριο ποδοσφαιριστή»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 29.7.2022
«Ακόμη ένα χτύπημα στον Κύπριο ποδοσφαιριστή»

Ο ΠΑΣΠ με ανάρτηση του κάνει γνωστή τη δυσαρέσκεια του για την απόφαση της ΚΟΠ να αυξήσει τους ξένους-κοινοτικούς σε 17στον Κατάλογο Α’.

Η ανάρτηση συνοδεύεται και από φωτογραφία με λεζάντα «Δεν αρκεί απλά να την αποκαλούμε η ομάδα που μας ενώνει, η Εθνική χρειάζεται και την προστασία μας.

Στηρίζουμε το μέλλον των ποδοσφαιριστών μας»

Η σχετική ανάρτηση:

«Ακόμη δύο θέσεις μη γηγενών στα ρόστερ!

Ακόμη λιγότερες ελπίδες στα όνειρα χιλιάδων παιδιών.

Ακόμη ένα κτύπημα στον Κύπριο ποδοσφαιριστή και τα νεαρά μας ταλέντα.

#ProtectOurFuture»

4283463826096766 pasp

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ