Oλυμπιακός: Σινιάλο μέχρι το Δασάκι

ΧΑΡΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ Δημοσιεύθηκε 14.2.2022
Oλυμπιακός: Σινιάλο μέχρι το Δασάκι

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Αυτό είναι ένα ρητό που αν το εφάρμοζαν οι ιθύνοντες των μαυροπρασίνων, θεωρητικά θα μπορούσαν να κυνηγήσουν με αυξημένες πιθανότητες τους στόχους της εξάδας για τη φετινή χρονιά και της διάκρισης στον θεσμό του Κυπέλλου.


Ωστόσο, ο μη καθορισμός έγκαιρου πλάνου ενίσχυσης οδήγησε τον Ολυμπιακό εκτός στόχων από τον Φεβράρη. Η καθίσδηση ήταν φανερή, σε κάποιες θέσεις έπαιζε με πειράματα, και διαθέτει τη χειρότερη επιθετική γραμμή μιας και όταν ανέβηκε ο Κα ήταν μόνος σε όλα.


Βέβαια, τέλειες χρονιές δεν θα είναι όλες (το είδαμε και με την Ομόνοια) και δεν υπάρχουν και οι τεχνικοί μηχανισμοί για να αποκτηθούν φτηνές λύσεις. Ο Ολυμπιακός κρατάει το μηδέν παθητικό απέναντι στην ΑΕΚ και πορεύεται για την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία. Ο Μολ, αν ο Ολυμπιακός δεν ήταν 9ος, ενδεχομένως να έβαζε υποψηφιότητα για γκολκίπερ του πρωταθλήματος, ενώ ο Γκουστάβο, μετά τη φυγή του Κίνγκλεϊ Σαρφό, έχει κάνει θετική αγωνιστική στροφή 180 μοιρών.


Ο σημερινός αγώνας με την Ανόρθωση (18:00) είναι πραγματικό τεστ για τον Ολυμπιακό γιατί θα συναντήσει μία ομάδα ανεβασμένη, που αν της επιβληθεί θα στείλει μηνύματα στον πολύ καλό και άμεσο ανταγωνιστή Εθνικό, που καλοβλέπει διπλό στο ΓΣΠ. Θυμίζουμε ότι την τελευταία αγωνιστική οι μαυροπράσινοι θα φιλοξενήσουν την ομάδα της Άχνας σε ένα κρίσιμο παιχνίδι.


Εφόσον ο Ολυμπιακός αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα σήμερα κόντρα στον μεγάλο του αντίπαλο θα ανέβει και η ψυχολογία του ενόψει Εθνικού. Στόχος των μαυροπρασίνων είναι να μπουν στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά από την 11η θέση. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν είναι να μπλεχτούν σε περιπέτειες. Παρά τα σκαμπανεβάσματα και τις αδυναμίες, ο Ολυμπιακός διαθέτει το σύνολο για να πετύχει τον στόχο του και να αποφύγει το άγχος. Όσο πιο γρήγορα τα καταφέρει τόσο το καλύτερο, έτσι ώστε να επικεντρωθεί στον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Μετά την άνοδο, μάχη στο ΓΣΠ για το στέμμα

Μετά την άνοδο, μάχη στο ΓΣΠ για το στέμμα

Μετά την άνοδο, μάχη στο ΓΣΠ για το στέμμα

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό