Αρχίζει 1η Ιουλίου και δίνει τρία δυνατά φιλικά ο Ολυμπιακός

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Αρχίζει 1η Ιουλίου και δίνει τρία δυνατά φιλικά ο Ολυμπιακός

Την 1η Ιουλίου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός, που θα κάνει το βασικό μέρος στην Κακοπετριά. Όπως ανακοίνωσαν οι μαυροπράσινοι έχουν διευθετηθεί τρία φιλικά με ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.


Η ανακοίνωση:


«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει οτι η φετινή προετοιμασία της ομάδας για την σεζόν 2021-2022 θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στην Λευκωσία και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 του ίδιου μήνα.


Ακολούθως στις 12 Ιουλίου η ομάδα μας θα μεταβεί στην Κακοπετριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 23 Ιουλίου. Στη συνέχεια η ομάδα θα επιστρέψει και πάλι στη Λευκωσία για το τελικό στάδιο προετοιμασίας, μέχρι και την έναρξη του Πρωταθλήματος στις 22 Αυγούστου.


Μέχρι στιγμής έχουν διευθετηθεί οι εξής φιλικοί αγώνες:


15/7 ΑΕΛ
11/8 ΑΠΟΕΛ
15/8 ΑΕΚ


*Όταν καθοριστούν νέοι φιλικοί αγώνες θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από το Σωματείο.


Ευχόμαστε στην ομάδα μας, καλή προετοιμασία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά 2021-2022 με πολλές επιτυχίες!».