«Όλοι έχουν συμβόλαιο, υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες. Πρέπει να βρουν παίκτες…»

Για όλα τα θέματα που αφορούν στον ΑΠΟΕΛ μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων και πρώην μέλος του Δ.Σ., Τάκης Αντωνίου (ΣΠΟΡ FM 95.0). Αναφέρθηκε στην παρουσία του Κατσαντώνη, αλλά και το γεγονός πως ο Πουρσαϊτίδης άρχισε ήδη να μελετά περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Στην τελική ήταν μια καλή εμφάνιση πιστεύω. Ειδικά μετά το δεύτερο τέρμα λύθηκαν τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Το πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας πέρασε δύσκολες στιγμές, είχε και το πέναλτι όχι που κέρδισε αλλά που το δόθηκε, όμως το έπιασε ο Ουζόχο και βοήθησε. Για το χθεσινό θέλω να σημειώσω και την συμβολή του Πουρσαϊτίδη ο οποίος γύρισε το σύστημα σε 4-4-2. Η ταχύτητα του Κλωναρίδη είναι όπλο για την ίδιο και την ομάδα μας, ενώ είναι και η δεινότητα του Γκάρνερ».

Για τα τέρματα: «Ήρθαν από καλές συνεργασίες. Ο Κατσαντώνης κινήθηκε από θέση επιτελικού που του ταιριάζει γιατί ξέρει μπάλα και έδωσε την πάσα στο σωστό χρόνο για τον Ζαχίντ που έκανε καλή κίνηση και έδωσε στον Ενσούε που ξέρει να τελειώνει τις φάσεις. Από τεχνικής πλευράς ξέρει καλό ποδόσφαιρο ο Κατσαντώνης, τον ξέρω από πολύ μικρό. Πρέπει να δούμε που μπορεί να γίνει πιο αποδοτικός και αυτό δεν θα είναι στα άκρα. Έχει και πράγματα να δουλέψει».

Για τον Γκάρνερ: «Όταν κάποιοι επιθετικοί είναι κοντά στο φινάλε της καριέρα τους βλέπεις νούμερα. Ο Γκάρνερ έχει 147 τέρματα στην καριέρα του. Ξέρει την τέχνη του γκολ».

Για το γεγονός πως ο Πουρσαϊτίδης σχεδιάζει την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν: «Το θέμα είναι πολύπλοκο. Σχεδόν όλοι οι παίκτες που παίζουν έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Η ομάδα έχει και μια οικονομική δυσκολία, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι και ότι πιο εύκολο να σπάσεις συμβόλαιο όπως γινόταν πιο παλιά. Πρέπει να κινηθεί διαφορετικά η ομάδα στη νέα σεζόν, να βρει παίκτες με πιο λίγα χρήματα, κάτι που φαίνεται πως μπορείς να πράξεις φθάνει να κάνεις σωστή προεργασία».