Όλα των μεταγραφών δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ

Οι τελευταίες προσθήκες θα καθυστερήσουν...

Όλα των μεταγραφών δύσκολα, και στον ΑΠΟΕΛ το πήραν απόφαση ότι οι τελευταίες τέσσερις προσθήκες (κεντρικός αμυντικός, αμυντικός μέσος, ακραίος επιθετικός, σέντερ φορ) θα καθυστερήσουν, εφόσον βέβαια πραγματοποιηθούν και οι τέσσερις.

Να μην ξεχνούμε ότι στη θέση των κεντρικών αμυντικών «περισσεύουν» αυτή τη στιγμή ο Σάβιτς με τον Λαφράνς, με τον Σέρβο να έχει περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει στο ρόστερ παρά να αποχωρήσει. Αν ο Σάβιτς δεν βρει ομάδα και παραμείνει, τότε οικονομικά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο ο ΑΠΟΕΛ να πάρει και να πληρώνει άλλον έναν ακριβό κεντρικό αμυντικό.

Στη νέα ομάδα του ΑΠΟΕΛ φαίνεται ότι σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι μικροί, σε όλες τις γραμμές, όχι ως βασικοί, αλλά ως βοηθητικά στοιχεία που θα καλούνται να δώσουν τον ενθουσιασμό και την κίνηση όταν παίκτες της βασικής ενδεκάδας δεν αποδίδουν.

Αυτοί οι μικροί είναι οι Σιέλης, Αποστολάκης (άμυνα), Σατσιάς, Γαβριήλ (μεσαία γραμμή), Χάνι, Κούτσακος (επιθετική γραμμή). Ήδη ο Ουζουνίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους στα φιλικά παιχνίδια κι έχει ξεκάθαρη άποψη για τον καθένα, πιστεύοντας ότι όλοι μπορούν να κάνουν μεγάλη καριέρα στον ΑΠΟΕΛ.

Μόνο με Απόλλωνα

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας Νεκτάριος Πετεβίνος μας πληροφόρησε ότι ο Μπεν Σαχάρ, λόγω κορωνοϊού, βρίσκεται υπό περιορισμό. Έτσι, το μοναδικό φιλικό παιχνίδι στο οποίο θα αγωνιστεί πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα είναι αυτό με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Παρασκευή στο ΓΣΠ. Είναι κι αυτό άλλο ένα αρνητικό σημείο, καθώς δεν είναι δυνατόν ο Σαχάρ με ένα φιλικό να είναι έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα το 100% των δυνατοτήτων του.

Αγωνία για κλήρωση

Μεγάλη αγωνία επικρατεί μεταξύ των φίλων του ΑΠΟΕΛ για την κλήρωση του 1ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Η κλήρωση θα γίνει λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, και στον ΑΠΟΕΛ πρώτα θέλουν να κληρωθούν εντός έδρας και σίγουρα όχι με ομάδες από Βουλγαρία, Πολωνία, Ρουμανία και Σλοβακία.