Όλα πρίμα με το γήπεδο

Πάνε βάσει του προγράμματος τα κατασκευαστικά έργα του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Κολόσσι, όπως έγραψε την περασμένη Πέμπτη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο πρόεδρος του ΚΟΑ Αντρέας Μιχαηλίδης.

Την επόμενη εβδομάδα, όπως πρόσθεσε, θα ενημερωθούν για την πορεία των έργων και οι τρεις ομάδες της Λεμεσού. Πάντως, όταν με το καλό λειτουργήσει το γήπεδο, ένα σημαντικό κεφάλαιο είναι η διαχείρισή του. Ήδη οι τρεις ομάδες, έχουν συμφωνήσει για τη σύσταση εταιρείας με την επωνυμία «ΑΑΑ» (είναι τα αρχικά των ομάδων), στην οποία θα κατέχουν ποσοστά από 40% Απόλλωνας και ΑΕΛ και 20% ο Άρης, επειδή δεν έχει μεγάλο λαϊκό έρεισμα.

Δεν είναι ξεκάθαρο, πάντως, κατά πόσον η επιτροπή διαχείρισης θα ασχολείται και με την εμπορική εκμετάλλευση του γηπέδου. Δηλαδή με τα έσοδα από διαφημιστικές πινακίδες στον αγωνιστικό χώρο, όπως και άλλα προγράμματα προβολής και επικοινωνίας εταιρειών και οργανισμών στο καινούργιο ποδοσφαιρικό «παλάτι» της Λεμεσού.

Στον Απόλλωνα για παράδειγμα, πριν από μερικά 24ωρα, γνωστοποιήθηκε ότι ο άνθρωπος που θα έχει το γενικό πρόσταγμα για την εμπορική εκμετάλλευση του γηπέδου είναι ο Ισραηλινός Μόσε Ράτζικ. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας εδώ και δύο εβδομάδες. Θυμίζουμε ότι ο Ράτζικ είχε συνάντηση γνωριμίας στα μέσα της εβδομάδας με τους ρεπόρτερ των κυανολεύκων.

Δύο απόντες

Σήμερα κλείνει ο κύκλος προετοιμασίας του Απόλλωνα, για την αυριανή… έξοδο με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο. Είναι φαβορί για τη νίκη η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, αλλά θα πρέπει να το… δείξει στον αγωνιστικό χώρο.

Με τους παίκτες που πήγαιναν καθημερινώς στο Κολόσσι, κατά τη διάρκεια της διακοπής, η τεχνική ηγεσία δούλεψε πάνω στις αδυναμίες που έδειξε η ομάδα στους τελευταίους επίσημους αγώνες.

Εκτός πλάνου θα είναι οι τραυματίες Νταμπό και Γιαννιώτας. Εναπόκειται στον προπονητή, αν θα χρησιμοποιήσει τον… βαρυφορτωμένο με παιχνίδια της Εθνικής Ουγγαρίας Αττίλα Σάλαι. Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να τον συμπεριλάβει στην αποστολή, αλλά όχι στο αρχικό σχήμα.