Όλα πιθανά και σενάριο για… «καυτό» δίδυμο

Προ μερικών εβδομάδων είχαμε γράψει πως ο… αδύναμος κρίκος στο ρόστερ της Ανόρθωσης ήταν η κορυφή της επίθεσης. Όχι γιατί οι Ντούρις και Κατσαράβα δεν είναι καλοί παίκτες, αλλά διότι υπήρχε δυσπιστία για το κατά πόσο θα μπορούσαν φέτος να ανεβάσουν αισθητά των αριθμό των γκολ τους, σε σχέση με τα πέντε και έξι αντίστοιχα που σκόραραν πέρσι.

Φυσικά, αυτό που τονιζόταν από τους κυανόλευκους και μεταφέραμε κι εμείς ήταν πως ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν ικανοποιημένος με τους δύο παίκτες και δεν «καιγόταν» να αντικαταστήσει κάποιον εξ αυτών, όμως είναι αλήθεια πως η φυγή του Ντούρις… άνοιξε την όρεξη για μεταγραφή ενός επιθετικού από το πιο πάνω ράφι.

Tην ίδια ώρα, εντούτοις, έχουν ενταθεί τις τελευταίες μέρες οι φήμες για αποχώρηση και του Νίκα Κατσαράβα, και ειδικά στην πατρίδα του είναι μπόλικα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γεωργιανό φορ.

Από την Ανόρθωση λένε ό,τι και πάντα, πως δηλαδή ισχύει για τον 26χρονο ό,τι ισχύει με όλους τους παίκτες: «Θα παραχωρηθεί αν έρθει πρόταση που θα μας ικανοποιήσει». Κάτι που ναι μεν δεν συνέβη στην περίπτωση Ντούρις, όμως ο  -κατά έξι χρόνια νεαρότερος- Κατσαράβα δεν πρόκειται να φύγει δίχως να αποκομίσει η ομάδα όφελος.

Επί του παρόντος και όσο το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Γεωργιανό δεν μετατρέπεται σε επίσημη πρόταση, δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για το πόσες είναι οι πιθανότητες να αποχωρήσει, όμως όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι λίγες και ότι οι μάνατζερ του παίκτη ψάχνονται για τα καλά να του βρουν άλλη ομάδα.

Αναμφίβολα πάντως ενδεχόμενη αποχώρηση του 26χρονου θα έδινε στον Κετσπάγια την ευκαιρία να ισχυροποιήσει σε σημαντικό βαθμό την επίθεσή του, αφού σε αυτή την περίπτωση ο Γεωργιανός κόουτς θα επιχειρήσει να φέρει δύο επιθετικούς καλύτερους από τους Ντούρις – Κατσαράβα.

Ήδη η διοίκηση τού έχει δώσει ένα αξιοσέβαστο ποσό για τον άλλον μέσο που θα αποκτηθεί μετά τον Χουσμπάουερ και τον έναν (προς το παρόν) επιθετικό που ψάχνει. Εφόσον όμως πουληθεί ο Κατσαράβα κι έρθουν κι άλλα χρήματα στα ταμεία, ένα μέρος τους θα προστεθεί στον μισθό του Γεωργιανού που θα «απελευθερωθεί», ώστε ο παίκτης να αναπληρωθεί όχι απλώς επάξια, αλλά με ποδοσφαιριστή πρώτης κλάσης και με σκοπό να αποκτήσει η Ανόρθωση ένα «καυτό» δίδυμο για την κορυφή της επίθεσης.