Όλα αλλάζουν στον ΑΠΟΕΛ!

Όλα αλλάζουν στον ΑΠΟΕΛ, γι’ αυτό και αλλάζει και η χώρα όπου συνήθως πραγματοποιείται η βασική καλοκαιρινή προετοιμασία. Έτσι, με εντολές του Σάββα Πουρσαϊτίδη οι γαλαζοκίτρινοι αντί στη δυτική Ευρώπη θα ταξιδέψουν φέτος στη Βουλγαρία και θα προετοιμαστούν στο αθλητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται η Εθνική ομάδα της χώρας. Ένα κέντρο που γνωρίζει πολύ καλά ο Πουρσαϊτίδης από τον καιρό που είχε συνεργαστεί με τη Νέα Σαλαμίνα. Κάτι άλλο που είναι υπέρ της Βουλγαρίας, είναι η ανάγκη διεξαγωγής πολλών φιλικών ώστε να στηθεί η νέα ομάδα που θα έχει τεράστιες αλλαγές.

Στην προετοιμασία αναμένεται να λάβουν μέρος και αρκετοί Κύπριοι νεαροί, από τους οποίους στο τέλος θα γίνει η επιλογή των κορυφαίων που θα παραμείνουν στο ρόστερ για ολόκληρη τη χρονιά.

Στις μεταγραφές…

Κατά τ’ άλλα, το ενδιαφέρον των χιλιάδων φίλων του ΑΠΟΕΛ είναι στραμμένο στις μεταγραφές και στις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν από την εταιρεία. Μέχρι στιγμής υπήρξαν ανακοινώσεις για τους Γεωργιανούς Οκριασβίλι και Κβιλιτάια, και τον Κύπριο Ανδρέα Καρώ. Από εκεί και πέρα υπάρχει η συμφωνία με τον Δημήτρη Θεοδώρου, αλλά όχι ανακοίνωση, ενώ καταβάλλονται και οι τελευταίες προσπάθειες για να αποκτηθεί και ο Νταουσβίλι. Είπαμε όμως, μέχρι στιγμής επίσημα οι μεταγραφές που έγιναν είναι μόνο τρεις, άρα υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος, γιατί, για να μην ξεχνούμε, ενίσχυση θέλουν όλες οι γραμμές της ομάδας.

Οι διακοπές συμβολαίων

Κάτι άλλο που δεν πρέπει να ξεχνούμε για τον ΑΠΟΕΛ είναι τα συμβόλαια παικτών που δεν ικανοποίησαν και πρέπει να διακοπούν, όπως για παράδειγμα του Σίλβα, του Νούχιου, του Εντονγκαλά. Από τη στιγμή που δεν υπήρξαν ανακοινώσεις, σημαίνει ότι υπάρχουν δυσκολίες στη συμφωνία μεταξύ διοίκησης της εταιρείας και των παικτών. Ακόμα άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τους παίκτες που αγωνίζονταν ως δανεικοί, όπως οι Σάβιτς, Νεόφυτος Μιχαήλ και Χάνι. Θα επιστρέψουν ή θα υπάρξει οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη; Είναι κι αυτό ένα σοβαρό θέμα, που μαζί με όλα τ’ άλλα, στον ΑΠΟΕΛ αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος του μήνα, όπου είναι προγραμματισμένη και η έναρξη της προετοιμασίας.