Οκτώβριο ή Νοέμβριο η επιστροφή του Μηνά Αντωνίου

Για την επιστροφή του στη δράση μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο Μηνάς Αντωνίου. Όπως ανάφερε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, μέσα του Οκτώβρη, αρχές Νοεμβρίου θα είναι ξανά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας μετά τον τραυματισμό του. Μίλησε, επίσης, για την Εθνική ομάδα.

Για τον τραυματισμό του: «Τα πάω πολύ καλύτερα, ξεκίνησα φυσιοθεραπείες και ευελπιστώ να επανέλθω το συντομότερο με δουλειά. Η σεζόν με τον κορωνοϊό ήταν πολύ κουραστική με συνεχόμενα παιχνίδια και με βαρυφορτωμένο πρόγραμμα. Είναι η δεύτερη φορά που παθαίνω τέτοιο τραυματισμό, ξέρω τη διαδικασία πλέον. Μέσα του Οκτώβρη με Νοέμβρη υπολογίζω να επανέλθω, αλλά όλα εξαρτώνται από την αποθεραπεία μου».

Για την Εθνική ομάδα: «Είναι δύο δύσκολα φιλικά παιχνίδια, η Ουκρανία και η Ουγγαρία ετοιμάζονται για το Γιούρο. Έχουμε τον Σεπτέμβριο τα επίσημα παιχνίδια, κάναμε καλά παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε στα θετικά αποτελέσματα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε το σύνολο για το βήμα παραπάνω. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να βρίσκονται στην Εθνική και να ακολουθούν το πλάνο του. Είναι έξτρα κίνητρο η παρουσία του προπονητή μας.Θεωρητικά είμαστε καλύτεροι από τη Μάλτα, αλλά θα πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο».