Οκριασβίλι: «Μάλλον δεν μένω – Προτάσεις από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ»!

Προτάσεις από την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ αποκάλυψε πως έχει ο Τορνίκε Οκριασβίλι.

Ο Γεωργιανός άσος της Ανόρθωσης, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται, ανέφερε μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) ότι οι κυπριακές ομάδες από τις οποίες έχει πρόταση είναι οι πράσινοι και οι γαλαζοκίτρινοι, ενώ σημείωσε επίσης πως τον διεκδικούν και ομάδες από Ρωσία, Τουρκία, Σαουδική Αραβία και Κορέα.

Ο Οκριασβίλι επανέλαβε πάντως πως προτεραιότητά του είναι να φύγει από την Κύπρο και ότι το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από το νησί μας.

Αναλυτικά όσα είπε επί του θέματος:

Το συμβόλαιο σου με την Ανόρθωση ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα. Θέλεις να μείνεις στην Ανόρθωση; «Τώρα σας μιλάω από τα γραφεία της ομάδας στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Είχα συνάντηση με τον κ. Χαμπουλλά για το μέλλον μου. Έχω κάποιες προτάσεις, όμως δεν μου αρέσει να μιλάω προτού υπογράψω. Μάλλον δεν θα μείνω στην Ανόρθωση, το πιθανότερο ούτε στην Κύπρο, αλλά θα μου λείψουν όλα όσα έζησα εδώ».

Οι προτάσεις που έχεις είναι από τη Ρωσία; «Έχω προτάσεις από τη Ρωσία, από την Τουρκία, από την Κύπρο, από τη Σαουδική Αραβία, από την Κορέα. Έχω 6-7 προτάσεις για να υπογράψω».

Είπες ότι έχεις προτάσεις από κυπριακές ομάδες. Από ποιες ομάδες; Από την Ομόνοια; «Έχω προτάσεις από την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ. Δεν έχω υπογράψει πουθενά. Τώρα θα πάω στη Γεωργία για την εθνική ομάδα και μέχρι το τέλος του Μάη θα αποφασίσω και θα διαλέξω που θα πάω. Θα σας κρατάω ενήμερους (γέλια)».

Είναι επίσημες προτάσεις από την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ; Ή απλό ενδιαφέρον; «Πιστεύω είναι επίσημες προτάσεις».

Είπες ότι θα περιμένεις μέχρι τέλος Μαΐου; «Ναι, έχουμε δύο αγώνες με την εθνική Γεωργίας και μετά θα αποφασίσω».