Οι τρεις θέσεις που ψάχνει για ενίσχυση ο Πάμπος

Επιθετικό, ακραίο επιθετικό και αμυντικό μέσο...

Ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές περιλαμβάνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Νέας Σαλαμίνας, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Κωνσταντίνου. «Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο αξιολόγησης, θα αποκτηθούν ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές για την ενδεκάδα. Ένας επιθετικός, ένας ακραίος επιθετικός και ένας αμυντικός μέσος, αλλά ακόμη δεν έχουμε καταθέσει πρόταση συνεργασίας σε κάποιον συγκεκριμένο», ανέφερε αρχικά ο κύριος Κωνσταντίνου.

Όσον αφορά τα νέα αποκτήματα των ερυθρολεύκων, τόνισε πως τις επόμενες μέρες θα βρίσκονται στην Κύπρο όλοι. Μάλιστα χθες έφτασε στο νησί μας ο Βινίσιους. «Τη Δευτέρα θα έρθει στην Κύπρο ο Μπέριος, ενώ οι υπόλοιποι είναι κανονικά μαζί μας. Οι Βραζιλιάνοι έχουν περάσει από όλα τα τεστ και βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό».

Θα πάνε Βουλγαρία

Όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπως έγινε γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα, η Νέα Σαλαμίνα θα το πραγματοποιήσει στη Βουλγαρία. Βασικό κριτήριο για την επιλογή ήταν η κατάσταση που υπάρχει στη χώρα με τον κορωνοϊό, γι’ αυτό κι αν αλλάξει κάτι αρνητικά με την έξαρση της πανδημίας στη Βουλγαρία θα αλλάξουν και τα πλάνα της Νέας Σαλαμίνας.