Οι τρεις με ειδικό πρόγραμμα και οι δύο της τελευταίας στιγμής

Πίσω τους αφήνουν στον αγώνα την ήττα από την ΑΕΛ και επικεντρώνονται στον επόμενο αγώνα κόντρα στην Ένωση. Όπως σημειώνεται και σε δελτίο Τύπου της ομάδας, η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτη ώστε να κρατηθεί η επαφή με την κορυφή.

Το δελτίο Τύπου με τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Στην ομάδα μας αφήσαν πίσω το ατυχές αποτέλεσμα στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής και έστρεψαν το βλέμμα τους στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ε.Ν.Π στο «Τάσος Μάρκου» το απόγευμα της Κυριακής (06/12).

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα μας έτσι ώστε να διατηρήσει την στενή επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και για να επανέλθει η καλή ψυχολογία τόσο στους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη, όσο και στις τάξεις των οπαδών μας.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Κρητικός τεχνικός δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αγκίρε, Λάρσον και Κατελάρη οι οποίοι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης (01/12).

Αντίθετα, μέχρι την τελευταία στιγμή θα αναμένει αν κάποιος από τους Γιαννιώτα και Ντιγκινί προλάβουν να τεθούν στην διάθεση του.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δυο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν με μυϊκά προβλήματα από το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος στον μηνίσκο ο Αλέξαντερ Γιονάνοβιτς».