Οι θησαυροί του ΑΠΟΕΛ και το όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Η ομάδα που πριν μερικά χρόνια ανέλαβε την ανεύρεση όσο το δυνατόν περισσοτέρων κειμηλίων από την ένδοξη ιστορία του ΑΠΟΕΛ και τη στέγασή της σ’ ένα μουσείο, έφερε σε πέρας το έργο της και με περηφάνια το παρουσίασε ήδη στους εκπρόσωπους των ΜΜΕ.

Το μουσείο εγκαινιάζεται το ερχόμενο Σάββατο, 9 Νοεμβρίου, και ο ΑΠΟΕΛ για άλλη μια φορά, χάρις στους ανθρώπους που το αγαπούν και το βλέπουν ως δεύτερη οικογένειά τους, γίνεται πρωτοπόρος.

Ο Κώστας, ο Μιχαλάκης, ο νεαρός μουσειολόγος Μάριος Ταλιώτης και όσοι άλλοι ενεπλάκησαν στη δημιουργία αυτού του μουσείου, δικαιούνται σήμερα να αισθάνονται υπερήφανοι.

Σίγουρα και τα δικά τους ονόματα κάποια μέρα θα γραφτούν στο μουσείο για να βλέπουν οι επόμενες γενεές των Αποελιστών ποιοι είναι αυτοί που είχαν το όραμα, την όρεξη, τη φαντασία και την αγάπη προς το ΑΠΟΕΛ για να φτιάξουν αυτό το θησαυροφυλάκιο που είναι γεμάτο από γαλαζοκίτρινη ιστορία.

Από τη Λήδρας το 1926, μέχρι το «Μπερναμπέου», το «Καμπ Νου», την «Αρένα» του Άμστερνταμ κι όλη η σύγχρονη ιστορία, βρίσκονται καταχωρισμένα σε αυτό το μουσείο.

Και για τους μεγαλύτερους σε ηλικία, τι συγκίνηση κι αυτή! Θα περάσουν από την παλιά πόρτα που βρισκόταν εκεί στο ΓΣΠ του Κόνιαλη και του Άδωνη Θεοχαρίδη!

Χίλια μπράβο στους εμπνευστές, στους δημιουργούς, σε όσους ονειρεύτηκαν κι έκαναν το όνειρο πραγματικότητα. Η ιστορία του ΑΠΟΕΛ είναι εδώ για όλους!