Οι σεζόν της παύλας…

Θυμάμαι να γράφουμε τον Απρίλιο πως το 2020 θα ήταν παντού η χρονιά της… παύλας! Εννοώντας πως στα πλείστα πρωταθλήματα όλων των αθλημάτων δεν θα είχαμε πρωταθλητές και πως η ιστορία θα έβαζε μία παύλα (-) δίπλα από το έτος αυτό. Τελικά οι πλείστες διοργανώσεις προχώρησαν κανονικά, αν και στις εξαιρέσεις ήταν και το δικό μας ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

Διανύοντας ήδη τη σεζόν 2020-21, αρχίζω να φοβάμαι πως πάλι ίσως να έχουμε σοβαρό πρόβλημα σε κάποιες χώρες. Πώς να μην φοβόμαστε, όταν σε όλο σχεδόν τον κόσμο τα κρούσματα σημειώνουν ρεκόρ; Ειλικρινά, εύχομαι σιγά-σιγά να αφήσουμε πίσω αυτή την κρίση και να μην χρειαστεί να επανέλθουμε στον φόβο της παύλας…

Προηγούμενο άρθροΟ «τζόκερ» λύνει τα χέρια του Κέρκεζ
Επόμενο άρθροΝτεμπούτο για Σέχου και χωρίς Κύπριο η ενδεκάδα του Μπεργκ!
ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗΣ
Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1978. Δεν ονειρεύτηκε ποτέ πως όταν μεγαλώσει θα γινόταν αστροναύτης, υπερήρωας ή... έστω επαγγελματίας αθλητής. Ονειρεύτηκε όμως ότι θα υπηρετούσε τον αθλητισμό και ότι θα έκανε το χόμπι του επάγγελμα. Σπούδασε με ακαδημαϊκή υποτροφία στο Louisville (Kentucky) των ΗΠΑ και αποφοίτησε με B.Sc. από το School of Communications Studies του Spalding University και minor in Business Studies. Επιστρέφοντας στην Κύπρο, το 2003, εντάχθηκε σχεδόν άμεσα στην αθλητική ομάδα του «Πολίτη», μέλος της οποίας αποτελεί μέχρι σήμερα. Έχει επίσης εμπειρία στην τηλεόραση με μεταδόσεις αγώνων καλαθόσφαιρας και διεθνούς ποδοσφαίρου, επίσης από το 2003 μέχρι σήμερα (LTV, Cytavision), αλλά και στο ραδιόφωνο του Πολίτη (107,6) με αθλητικές εκπομπές. Δηλώνει αντικειμενικός, όμως αυτό δεν... ισχύει 100% αν μιλάμε για Man Utd, ΟΦΗ και Indiana Pacers! Σας προειδοποιήσαμε!