Οι ρυθμοί ντέρμπι στον Απόλλωνα και οι εκλεκτοί για την 11άδα με Ομόνοια

Από σήμερα μπαίνουν και οι Μπασέλ Ζράντι, Ίλιαν Ίλιεφ στην… εξίσωση του προγράμματος προετοιμασίας για το κυριακάτικο ντέρμπι (17:00) του Απόλλωνα με την Ομόνοια στη Λευκωσία. Αμφότεροι είχαν υποχρεώσεις προχθές με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Συγκεκριμένα, ο Ζράντι έπαιξε 90 λεπτά στο παιχνίδι με τη Συρία όπου η ομάδα του Λιβάνου κέρδισε με 3-2. Ο 28χρόνος ποδοσφαιριστής των κυανολεύκων ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στο τρίτο τέρμα της εθνικής του ομάδας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Ζράντι χρησιμοποιήθηκε ως δεύτερος επιθετικός.

Όσον αφορά τον Ίλιεφ, δεν βρισκόταν στην αρχική ενδεκάδα στο παιχνίδι της Βουλγαρίας με τη Βόρειο Ιρλανδία, αλλά μπήκε ως αλλαγή στο ξεκίνημα της επανάληψης. Η ομάδα του 22χρόνου ποδοσφαιριστή νίκησε με 2-1.

Εκτιμούμε ότι και οι δυο προαναφερθέντες παίκτες θα είναι ξανά βασικοί με τα χρώματα του Απόλλωνα στο ερχόμενο παιχνίδι. Να αναφέρουμε ότι στον θεσμό του πρωταθλήματος αγωνίστηκαν και στα πέντε ματς. Ο Ίλιεφ έχασε μόνο το πρώτο παιχνίδι της Ευρώπης με τη Ζίλινα.

Οι εκλεκτοί

Στα της ενδεκάδας του μεγάλου ντέρμπι των κυανόλευκων με την Ομόνοια, θα γίνει πιθανότατα μια αλλαγή στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Χάμπο Κυριάκου να προορίζεται για βασικός. Υποψήφιος για ενδεκάδα είναι και ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός Χρήστος Αλμπάνης.

Είναι γνωστό εδώ και μέρες ότι ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ετοιμάζει αλλαγές για τη θέση του τερματοφύλακα, αλλά και για την άμυνα. Συγκεκριμένα, δένουν τα κορδόνια τους οι Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Χάρης Μαυρίας και Χαϊτάμ Αλεσαμί.