Οι πρώτες δηλώσεις του Κετσπάγια: Η προϋπόθεση που έθεσε για να υπογράψει!

Στο αθλητικό δελτίο του ΑΝΤ1 παραχώρησε δηλώσεις ο προπονητής της Ανόρθωσης μετά την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του κυπέλλου. Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα αλλά και στο πολυσυζητημένο κεφάλαιο της ανανέωσης του συμβολαίου του με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά:

Για την επόμενη μέρα και την κατάκτηση του κυπέλλου: «Είμαστε λίγο κουρασμένοι από τους πανηγυρισμούς, από την αγωνία. Ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά. Κατακτήσαμε το κύπελλο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, δεν ήταν καθόλου εύκολο το παιχνίδι. Κάποιες φορές δεν γίνεται ωραίο παιχνίδι, όμως και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως άξιζε η νίκη, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Αυτό που μετρά είναι το κύπελλο, το θέλαμε πολύ. Αυτά που έζησα εγώ, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα πριν το παιχνίδι. Ήρθαν στο ξενοδοχείο, μας υποστήριξαν όλο αυτό τον καιρό. Δεν είπα τίποτα στους παίκτες, τα έδειξαν όλοι οι φίλαθλοι. Μας έλειψαν».

Για το γεγονός πως πίστευε στην ομάδα: «Δεν θέλω να δικαιωθώ. Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν. Έχω πετύχει πολλά ως προπονητής. Πιστεύαμε στην ομάδα, από πέρσι. Δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε πέρσι, φέτος ήμασταν άτυχοι, δεν μας βγήκαν τα παιχνίδια. Δείξαμε όμως στο κύπελλο πως είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Για το αν ανανέωσε με την Ανόρθωση: «Θα συζητήσουμε αυτές τις μέρες. Θέλω να ξέρω τι στόχο έχει η ομάδα, τι θέλει. Δεν είναι μόνο το δικό μου συμβόλαιο. Μιλήσαμε αρκετές φορές, εμένα με ενδιαφέρει να κάνουμε μια ομάδα πρωταθλήτρια. Να πλερώνομαι εγώ και να έχουμε ομάδα που παλεύει για εξάδα; Εγώ θέλω να δουλεύω σε ομάδα που πρωταγωνιστεί. Υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές».

Για τις αλλαγές: «Πάντα γίνονται, αλλά δεν λέω πως χρειάζεται τόσες όσες πριν δύο χρόνια. Αυτοί που θα έρθουν να μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».