Οι πέντε επιστροφές το κάνουν… σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες!

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες θεωρείται ο καταρτισμός της ενδεκάδας που θα παρατάξει ο Μικ ΜακΚάρθι εναντίον της Ομόνοιας την ερχόμενη Δευτέρα.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ στη συντριπτική τους πλειοψηφία συζητούν αυτό το θέμα τις τελευταίες μέρες, γνωρίζοντας ότι στην ενδεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα εναντίον της Νέας Σαλαμίνας προστίθενται άλλοι πέντε πρωτοκλασάτοι παίκτες, οι οποίοι επανέρχονται, είτε από τραυματισμούς, είτε από κάρτες.

Ποιο κάτω θα δούμε τους παίκτες που επανέρχονται (αριστερά) και από ποιους (δεξιά) διεκδικούν τις θέσεις:

Ενσούε – Ζεράλδες

Γουίλερ – Σιέλης

Ζόρζε – Σάντος

Ανουάρ – Γένσεν

Εντονγκαλά – Γαβριήλ

Βέβαια, βάζοντας τους πέντε παίκτες που είναι έτοιμοι για επιστροφή, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να ταιριάζει στα πλάνα του προπονητή και να διεκδικεί θέση.

Από την πλευρά μας, αν ήταν να ρισκάρουμε και να σημειώσουμε τις προβλέψεις μας για τις επιστροφές, τότε θα στεκόμασταν σε δύο παίκτες που είναι από αυτούς που θεωρούνται απαραίτητοι. Τους Ενσούε και Ζόρζε, χωρίς να σημαίνει ότι αυτοί που θα φύγουν θα είναι οι Ζεράλδες και ο Σάντος…

Είναι γι’ αυτό που σημειώνουμε και τονίζουμε ότι ο υπολογισμός της ενδεκάδας θεωρείται πολύ δύσκολη υπόθεση. Ο ΜακΚάρθι έδειξε ότι είναι προπονητής που μελετά πολύ τους παίκτες και την όλη τους παρουσία κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της εβδομάδας.