«Οι παίκτες μου δεν είχαν στο μυαλό τον ΠΑΟΚ» – Τι είπε για τον παραγκωνισμό του Μαυρία

Για τα θετικά από τον αγώνα με τον Εθνικό αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος επεσήμανε ότι είναι ευχαριστημένος με τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του που ήταν συγκεντρωμένοι σε αυτό τον αγώνα κι όχι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Νορβηγός τεχνικός απάντησε και για το γεγονός ότι απουσιάζει από τις επιλογές του το τελευταίο διάστημα ο Χάρης Μαυρίας.

Για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ήταν μια περίοδος διακοπής που κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία. Είμαστε χαρούμενοι για τους διεθνείς που επέστρεψαν και δουλεύουμε όλοι μαζί. Είναι θετικό που σκόραρε ο Ντούρις, είχαμε ισορροπία ακόμα και με 10 παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη. Αναμένουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες μου ήταν συγκεντρωμένοι και δεν είχαν στο μυαλό τους το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είμαι ευχαριστημένος με τη νοοτροπία των παικτών του, θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες και είναι σημαντική η παρουσία του Σέχου. Θέλουμε να ανταγωνιστούμε τον ΠΑΟΚ, όπως με τον Ολυμπιακό. Θα είναι ένα καλό τεστ για την ομάδα μας».

Για τον Μαυρία, ο οποίος δεν αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές το τελευταίο διάστημα: «Είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι σημαντικό μέλος της ομάδας. Είχε σημαντική συνεισφορά πέρσι και βοήθησε την ομάδα. Έχουμε ανταγωνιστική ομάδα. Ο λόγος που δεν παίζει είναι γιατί άλλοι παίκτες αγωνίζονται καλύτερα, όπως ο Χούμποτσαν που τα πάει πολύ καλά, είναι ποιοτικός. Έχει παίξει ο Μαυρίας είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός. Χρειαζόμαστε παίκτες σαν τον Μαυρία και θα πάρει λεπτά συμμετοχής στη συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

Ένταση πριν τη διάσκεψη του Μπεργκ, ο οποίος έμεινε απορημένος