Οι Μπακς δεν θα ανταλλάξουν τον Αντετοκούνμπο, αν δεν ανανεώσει!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το μεγάλο όνομα στη… μαρκίζα των Μπακς, η ομάδα θα στηθεί ξανά γύρω του, αλλά η ομάδα δεν πρόκειται να προχωρήσει στην ανταλλαγή του.

Μόλις ανοίξει η σεζόν των μεταγραφών, ο Giannis θα μπορεί να υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο, αξίας σχεδόν 250 εκατομμυρίων δολαρίων. Και να μείνει, σχεδόν για πάντα στο Μιλγουόκι. Δεν είναι υποχρεωτικό να το κάνει. Μπορεί να αποφασίσει τη διακοπή των συζητήσεων και την επανέναρξή τους μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Αυτό δεν πρόκειται να πανικοβάλλει τους Μπακς. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το ESPN, οι Μπακς δεν θα βγάλουν τον Αντετοκούνμπο στην αγορά, εφόσον αρνηθεί να υπογράψει την πρόωρη επέκταση. Αντίθετα, θέλουν να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του «Αντέτο», να γεμίσουν το ρόστερ με παίκτες που θα τον βοηθήσουν, έτσι ώστε την επόμενη σεζόν τα «Ελάφια» να έχουν άλλη μία ευκαιρία για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι Μπακς μπορεί να δηλώνουν ψύχραιμοι, δεν θα συμβεί το ίδιο και στις άλλες ομάδες του ΝΒΑ. Ειδικά σε αυτές που ο Giannis έχει… γυαλίσει εδώ και καιρό. Και είναι σίγουρο πως θα κάνουν τα πάντα για να τον σαγηνεύσουν μακριά από το Μιλγουόκι και απευθείας στις αγκαλιές τους.

Πηγή: gazzetta.gr