Οι ίδιοι αποφάσισαν για την κάρτα…

Ζητούν δύο, άντε τρεις ομάδες (ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Απόλλων) αναστολή ή κατάργηση της κάρτας φιλάθλου. Οι υπόλοιπες ομάδες τάσσονται σιωπηλά υπέρ της διατήρησης της κάρτας. Εγώ λέω ότι οι ίδιοι οι οπαδοί που ζητούν κατάργηση της κάρτας, φρόντισαν και συνέβαλαν στη διατήρησή της και για τα επόμενα χρόνια.

Πώς το αποφάσισαν; Μα φυσικά με τα επεισόδια που κάνουν συχνά – πυκνά στους εκτός του ποδοσφαίρου χώρους. Επεισόδια στους δρόμους, με τα τελευταία που έγιναν εκεί στο συγκρότημα «Δίας», όπου στεγάζεται το «Σίγμα». Και μην μου πείτε ότι όλοι αυτοί οι «λεβέντες» δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Θα μου πείτε, και τι με αυτό; Τους διώξανε από τα γήπεδα και τα κάνουν αλλού!

Να τα κάνουν, φίλοι μου. Εκεί πλέον ας αναλάβει η Αστυνομία να τους καθαρίσει. Στα γήπεδα δεν τους χρειαζόμαστε, όπως δεν χρειαζόμαστε ούτε και τις αστυνομικές δυνάμεις. Οι άνδρες ασφαλείας των ομάδων είναι αρκετοί και πιστεύω εκπαιδευμένοι αν χρειαστεί να επιβάλουν την τάξη σε κάποιο μεμονωμένο επεισόδιο.

Η Αστυνομία πλέον θα έχει το προσωπικό που χρειάζεται εκτός γηπέδου, έξω στους δρόμους, έξω από τα στέκια των οπαδών που δεν συγκρατούνται ακόμα. Στα γήπεδα, επιτέλους ησυχάσαμε και δεν θέλουμε με τίποτα επιστροφή στα παλιά… Συνεχίζουμε λοιπόν ελπίζοντας ότι θα αντιμετωπιστεί και ο κορωνοϊός και σιγά – σιγά θα βρεθεί τρόπος ώστε να επιστρέψει στα γήπεδα όλος ο καλός και αγνός φίλαθλος κόσμος.