Οι επτά ποδοσφαιριστές που μπορούν να αλλάξουν τον ΑΠΟΕΛ

Τα ψέματα τελειώνουν. Ο ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του και αύριο (16:00) πηγαίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να δώσει τον αγώνα της ζωής του (!) απέναντι στην ισχυρή ομάδα της Ανόρθωσης. Και όταν λέμε της ζωής του δεν είναι για να κάνουμε το ρεπορτάζ μας πιο εντυπωσιακό.

Έτσι και δεν παίξει καλά και χάσει, τότε θα γίνει το… Καλύτερα αφήστε το! Αυτήν τη στιγμή οι παίκτες έδωσαν υποσχέσεις ότι θα τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο έχοντας ως στόχο τη νίκη. Δεν λέμε ότι έδωσαν όρκο γιατί τέτοια πράγματα δεν ισχύουν στο ποδόσφαιρο.

Ποιοι μπορούν;

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει σίγουρα να αλλάξει ταυτότητα και να πετάξει αυτήν που κρατούσε στα μέχρι τώρα παιχνίδια του, έτσι ώστε να διεκδικήσει κάτι καλό στο αυριανό ντέρμπι. Ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων. Θα τους δούμε παρακάτω:

Ενσούε – Γουίλερ: Οι δύο που κανονικά θα ξεκινήσουν στα δύο άκρα θα πρέπει να κάνουν το παιχνίδι της ζωής τους, ειδικά ο Γουίλερ αριστερά.

Γένσεν – Ντε Βινσέντι – Ζαχίντ: Η τριάδα του κέντρου θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά, τόσο στον ανασταλτικό όσο και στον δημιουργικό τομέα. «Κλειδί» ο Δανός, ο οποίος πρέπει επιτέλους να κάνει ένα σπουδαίο παιχνίδι δικαιολογώντας και το καλό του όνομα αλλά και τα λεφτά που του δίνει ο ΑΠΟΕΛ.

Ατζίλι – Εντονγκαλά: Τα δύο επιθετικά άκρα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Ατζίλι και Εντονγκαλά (επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν) θα πρέπει να συνεργαστούν άψογα με Γουίλερ και Ενσούε ώστε να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να σκοράρουν, είτε οι ίδιοι, είτε ο σέντερ φορ που θα επιλέξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να ξεκινήσει τον αγώνα.

Μέχρι τον επόμενο

Στον ΑΠΟΕΛ όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο, όμως το παίρνουν ένα-ένα μέχρι το επόμενο (Απόλλωνας). Αυτό που προέχει είναι να σταθούν αύριο με υπερηφάνεια σε μια σκληρή έδρα όπου παλαιότερα πανηγύρισαν μεγάλες επιτυχίες. Το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο σαφώς ευνοεί τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια δεν έχει τη στήριξη του κόσμου του.