«Οι επιτυχίες γράφονται από τους παρόντες»

Την ομαδική δουλειά είναι αυτό που κρατάει ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνης Αυγουστή, πέραν των τριών βαθμών, στη νίκη επί του Άρη στο Τσίρειο.

Για το παιχνίδι: «Είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί το κέρδισαν με την προσπάθεια που έδωσαν στο γήπεδο. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή και ποιοτική ομάδα όπως τον Άρη. Αυτό που κρατάμε είναι τους τρεις βαθμούς γιατί σίγουρα κερδίσαμε και βλέπουμε τη συνέχεια. Δεν κερδίσαμε τίποτα, μόνο τρεις βαθμούς. Να το χαρούμε απόψε και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τη Δόξα. Μας βοήθησε ο κόσμος στις δύσκολες στιγμές, κρατήσαμε μακριά από την εστία μας μια επιθετική ομάδα. Το πιο σημαντικό που κρατάμε είναι τους βαθμούς και βλέπουμε τη συνέχεια».

Για το τι θετικό κρατά εκτός από το τρίποντο: «Κρατώ την ομαδική δουλειά που γίνεται από όλους στον αγωνιστικό χώρο. Αρχίζουμε να γινόμαστε ομάδα και να είμαστε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο. Αρχίσαμε στον αγωνιστικό χώρο να λειτουργούμε σαν ομάδα. Γίνεται πιο οικογενειακό το κλίμα στα αποδυτήρια. Προσπαθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο ένας να βοηθά τον άλλο και αυτό είναι το κέρδος».

Για τις πολλές απουσίες: «Οι επιτυχίες γράφονται από τους παρόντες. Αυτή τη στιγμή είχαμε αυτές τις επιλογές και κατάφεραν όλα τα παιδιά και ανταποκριθήκαν πάρα πολύ σε αυτή τη δύσκολη έδρα. Περιμένουμε να έρθουν πίσω στην ομάδα όσο πιο γρήγορα».

Για την παρουσία του κόσμου: «Βλέπουμε ότι και στα δύσκολα είναι μαζί μας. Θέλουμε να τους δίνουμε χαρά σε κάθε παιχνίδια και σιγά σιγά να φέρνουμε όλο και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο».