Οι ενδείξεις για το επόμενο… στοίχημα της Ομόνοιας

Η ομάδα προγραμματισμού της Ομόνοιας έκλεισε θετικά δύο σημαντικά κεφάλαια που είχαν να κάνουν την παραμονή των Μίχαελ Λούφτνερ και Τόμας Χούμποτσαν. Ιδιαίτερα η παραμονή του πρώτου έφερε μπόλικα χαμόγελα, μιας και αποτέλεσε βασικό κρίκο στη φετινή πετυχημένη πορεία που ολοκληρώθηκε άδοξα και η παραμονή του κρινόταν επιβεβλημένη. Η Ομόνοια τα βρήκε με την Κοπεγχάγη και έτσι ο Τσέχος αμυντικός θα μείνει ακόμα έναν χρόνο.

Πλέον, το επόμενο… στοίχημα που έχουν ενώπιόν τους οι ιθύνοντες των πρασίνων είναι αυτό με τον Νταβίντ Ακιντόλα. Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός άρεσε στο λίγο διάστημα που έπαιξε καθώς ήρθε τον Ιανουάριο, αφήνοντας όμως άριστες εντυπώσεις. Ανήκει στη Μίντιλαντ, η οποία ακόμα δεν μπήκε στη διαδικασία αξιολόγησης του ρόστερ της γιατί το πρωτάθλημα της Δανίας κάνει επανεκκίνηση σήμερα και ως εκ τούτου ίσως καθυστερήσει να μπει σε συζητήσεις με την Ομόνοια. Πολύ πιθανόν αυτό να γίνει μέσα Ιουλίου.

Η Μίντιλαντ πάντως είναι πρωτοπόρος με 12 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Κοπεγχάγη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίξει και αυτή στα προκριματικά του Champions League, όπως η Ομόνοια. Άρα λοιπόν είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην δώσει στον Ακιντόλα τον χρόνο συμμετοχής που θα θέλει εκείνος, εν αντιθέσει με την Ομόνοια που τον υπολογίζει ιδιαίτερα. Τουλάχιστον αυτό έδειξε έως τώρα. Ότι δεν τον πολυπιστεύει. Ο Ακιντόλα νιώθει πως είναι σημαντικός στην Ομόνοια, και αυτό είναι κάτι που του αρέσει, στέλλοντας με αναρτήσεις του μηνύματα παραμονής.

Οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές, αν και μεγάλο ρόλο στις συζητήσεις θα παίξει και το οικονομικό. Η διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου είναι διατεθειμένη να κάνει μία μικρή υπέρβαση, αλλά μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι της. Είναι μία περίπτωση που πρέπει να κάνουν όλοι μπόλικη υπομονή και να δοθεί πίστωση χρόνου.