Οι εκκρεμότητες και το πρώτο φιλικό της Ομόνοιας

Η ομάδα προγραμματισμού της Ομόνοιας μελετά προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις και ειδικά το κεφάλαιο «επιθετικός» αφού θέλει να κάνει σωστή επιλογή. Για τη συγκεκριμένη θέση πιθανόν να γίνει μία μικρή υπέρβαση και ως εκ τούτου ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του πρέπει να είναι απόλυτα σίγουροι. Για τον Ακιντόλα τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει. Η επιθυμία είναι ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός να παραμείνει στο ρόστερ, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν εξαρτάται από την Ομόνοια αλλά από τη Μίντιλαντ στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Φιλικό με Δόξα

Η Ομόνοια προετοιμάζεται στην Κυπερούντα αυτές τις ημέρες σε πιο… ανθρώπινες συνθήκες απ΄ ό,τι στη Λευκωσία. Θα επιστρέψει πίσω το Σαββάτο, μέρα κατά την οποία θα δώσει και το πρώτο της φιλικό. Αντίπαλος θα είναι η Δόξα στο «Ηλίας Πούλλος» (18:00). Ο Χένινγκ Μπεργκ θα έχει την ευκαιρία να βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα αποτελέσει κριτήριο. Θα δοθεί η ευκαιρία στους παίκτες για ξεμούδιασμα μετά από μία περίοδο κοπιαστικών προπονήσεων.

Προηγούμενο άρθροMπαίνει στο… παιχνίδι για Μίλικ η Γιουβέντους
Επόμενο άρθροΣυνεπής ο Ενσούε
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Αφού δεν μπόρεσε να γίνει μεγάλο αστέρι στο ποδόσφαιρο, παίζοντας μπάλα στις αλάνες της Κοράκου (αν και λέει ότι ήταν πολύ καλός αλλά ατύχησε), αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ. Γεννημένος τον Απρίλιο του 1987, σπούδασε δημοσιογραφία στο Frederick University και τον Μάρτιο του 2008 εντάχθηκε στο ρόστερ της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ και όλο αυτό το διάστημα έπαιξε σε όποια θέση τον έβαλε ο προπονητής του. Λέει πάντως πως είναι καλός παντού.